A Sant Sebastià, el debut d’un guionista de Bong Joon-ho

El cineasta sud-coreà Bong Joon-ho ha escrit el guió de Haemu conjuntament amb Shim Sung-bo, un dels tres guionistes de la famosa Memories of Murder (també coneguda com a Crónica de un asesino en serie), que el 2003 va dirigir el mateix Bong Joon-ho.

La tripulació d’un vaixell de pesca de 69 tonelades decideix transportar immigrants il·legals, per tal de conservar els seus llocs de treball. Tanmateix, el seu pla fa aigües quan, amb trenta immigrants a bord, tenen un accident en un mar cobert de boira. Enmig del caos, en Dong-sik, el més jove de la tripulació brega per a protegir, de l’enfollit capità Kang i els seus homes, una noia immigrant de qui s’ha enamorat.

Al repartiment: Kim Yoon-seok, Park Yu-chun, Han Ye-ri.

Més informació: Imdb.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *