Christian Petzold presenta a Sant Sebastià un film “noir” ambientat al Berlín de postguerra

El cineasta alemany Christian Petzold va forjant la seva carrera amb pel·lícules que tracten sovint d’amor traïts, clandestins o dubtosos, en contextos com ara el de la divisió de les dues alemanyes (Yella, Barbara). Ha presentat els seus films a la Berlinale, Venècia, Tessalònica… i avui dilluns, 22 de setembre, entra en competició a Sant Sebastià 2014 amb Phoenix, història d’una cantant que va ser enviada a un camp de concentració i el 1945 torna a Berlín, amb la cara desfigurada, que es fa arreglar per un cirurgià, disposada a retrobar el marit i a escatir si ell la va trair, denunciant-la als nazis.

Nina Hoss, Ronald Zehrfeld i Nina Kunzendorf protagonitzen aquest film “noir” escrit pel mateix Christian Petzold, amb la col·laboració de Harun Farocki, basant-se en la novel·la Le retour des cendres, de Hubert Monteilhet (Editions Bernard de Fallois)

Més informació: Imdb.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *