Sant Sebastià acull el debut de Dennis Lehane com a guionista, a ‘The Drop’, de Michaël R. Roskam

Dennis Lehane, autor de novel·les dutes a la gran pantalla en pel·lícules com Mystic River (Clint Eastwood, 2003), Gone Baby, Gone (Ben Affleck, 2007), Shutter Island (Martin Scorsese, 2010), debuta com a guionista, tot adaptant el seu propi conte Animal Rescue, a The Drop (The Drop | La entrega | Quand vient la nuit), que avui diumenge, 21 de setembre, es presenta a Sant Sebastià 2014, cinc dies abans que arribi a gran part de la nostra cartellera.

Protagonitzada per Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini i Matthias Schoenaerts, l’ha dirigida Michaël Roskam, cineasta que va debutar amb el seu anterior film, Rundskop (Bullhead, 2011), thriller ambientat al món del tràfic d’hormones per al bestiar, nominat a l’Oscar de MIllor Film de Parla no Anglesa i que també va servir de trampolí per al seu protagonista, l’actor belga Matthias Schoenaerts.

Z_TheDrop@Fox(2)Brooklyn. En Bob Saginowski (Tom Hardy) treballa de cambrer al bar del seu cosí Marv (James Gandolfini, en el seu últim treball al cinema) i s’ha avesat a mirar cap a una altra banda quan el crim organitzat utilitza l’establiment com a punt de tràfic dels calés que blanquegen. El noi és discret i mena una vida senzilla des que fa deu anys va decidir aïllar-se emocionalment. Va a missa cada dia a la vella església del barri, però mai no combrega. Un dia, però, troba un pitbull mig mort en unes escombraries i demana a la seva veïna, la Nadia (Noomi Rapace), que l’ajudi fins que l’animal es refaci. No tan sols aquesta relació amb la noia el du a sentir-s’hi atret, perturbant-li la tranquil·litat, sinó que l’examant i agressor de Nadia, l’Eric Deeds (Matthias Schoenaerts), vol recuperar iradament el gos, que és seu, i la noia, i això li complica més l’existència. Per acabar d’adobar, roben al bar i en Bob queda al punt de mira d’una banda de txetxens, que resulten ser els autèntics amos del bar…

Més informació: Web oficial | Imdb| AlloCine. Distribuïdores: Fox.

Crèdits fotogràfics: Fox.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *