Venècia 2014 al blog Club 7 Cinema: un altre tractament

Demà comencen la 71a Mostra d’Art Cinematogràfic de Venècia i les 11es Jornades dels Autors de Venècia, manifestacions a què se sumarà demà passat la 29a Setmana Internacional de la Crítica de Venècia.

En aquest blog, tinc previst penjar cada dia un apunt amb informació i imatges de les pel·lícules que es projectaran durant la jornada a la Competició, Fora de competició, Horitzons, Jornades dels Autors i Setmana de la Crítica. No hi sóc i per tant no en puc passar crònica, però estic fent un exhaustiu repàs a tot el que es projectarà a cadascuna de les seccions esmentades.

DParal·lelament, podeu consultar la informació sobre els films també en els apunts que dedico a cada secció: Competició, Fora de Competició, Horitzons, Jornades dels Autors i Setmana de la Crítica, que vaig completant en un “work in progress”, de mica en mica.

El que no hi haurà enguany és el reguitzell de fitxes sobre les pel·lícules. De fet, bona part de la informació d’aquelles fitxes és al contingut informatiu d’aquests apunts.

Aprofitant les possibilitats de la nova plataforma dels blogs de Vilaweb (malgrat problemes que encara tenim pendents de resoldre), miro que la informació sobre Venècia 2014 passi a ser més dinàmica, més atractiva. Si més no, això és el que voldria.

A hores d’ara ja tinc en cua de ser penjats automàticament, cada dia a les 5 de la matinada, els apunts de demà, dijous, divendres, dissabte i diumenge. Espero que en els propers dies podré mantenir el repte d’editar-los d’avançada, per ser puntual en el lliurament. I espero que us interessi.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *