Programa del dissabte 16 d’agost

Cloenda de Locarno 2014, avui, amb la proclamació dels premis i la projecció del darrer film de Tony Gatlif.

Locarno 2014. Piazza Grande.

21.00h. Cerimònia de Lliurament de premis i, tot seguit, projecció del film:

gERONIMO_c14 (1)Geronimo. Direcció: Tony GATLIF. Producció francesa. Amb Céline Sallette, Rachid Yous, David Murgia, Nailia Harzoune. Sinopsi: La Gemma, anomenada “Geronimo”, que ha crescut amb els gitanos del barri de Saint Pierre, rep una trucada al mòbil el dia del seu aniversari per si pot ajudar a calmar l’agitació que s’ha desfermat al barri. La Nil, una adolescent d’origen turc, s’ha enamorat d’en Luky, un gitano de la seva edat. La noia ha fugit per a esquivar les represàlies del seu germà, molt jove, “rapper” anomenat “L’Electrique”, i no hi ha manera de localitzar-la. La Geronimo no té la confiança dels dos clans enfrontats, que rebutgen que la policia se’n faci càrrec. Només l’Orange, un jove educador del barri i antic amant de la Geronimo pot ajudar a trobar els joves en fuita. La geronimo i l’Orange, tanmateix, s’han de moure ràpidament, molt de pressa, per a poder salvar la Nil i en Luky. Més informació: Festival de CanesImdb.

Tota la programació de Locarno 2014:

Dissabte, 16 d’agost.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *