Toronto 2014: la programació

El Toronto International Film Festival (TIFF) es desenvoluparà enguany del 4 al 14 de setembre. Ja se n’ha fet pública part de la programació i, en aquest apunt, enllaços amb la diversificada oferta d’aquest certamen-aparador.

El Festival de Toronto (TIFF) no funciona pas com els grans certamens europeus (Berlín, Canes, Venècia). En lloc de girar-hi tot de seccions al voltant d’una competició (objecte central dels festivals clàssics), aquí l’oferta s’estructura amb voluntat d’aparador. I és que si algun sentit té el TIFF és oferir als cinèfils nord-americans un gran aparador del cinema diguem-ne d’autor cara a la nova temporada. Fins al punt que durant una època ha estat un tràmit no sé si dir-ne imprescindible per a alguns aspirants a Oscar.

Aquestes són les seccions i els respectius enllaços ens duen a la programació de cada apartat, amb informació de les diverses pel·lícules (a mesura que se’n vagi anunciant la programació respectiva, hi aniré afegint els enllaços):

Gala Presentations.

Masters.

Special Presentations.

Mavericks.

Discovery.

TIFF Docs.

Contemporary World Cinema.

Wavelengths.

Vanguard.

Midnight Madness.

Next Wave.

TIFF Kids.

City to City.

Short Cuts Canada.

Short Cuts International.

TIFF Cinematheque.

Manifesto.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *