Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de maig de 2014
0 comentaris

Canes 2014 · Un Certain Regard: “Run”, de Philippe Lacôte

Natural de Costa d’Ívori, el curtmetratgista Philippe Lacôte, que ha dedicat part de la seva producció a parlar del seu país i de la guerra al seu país, debuta ara en el terreny del llargmetratge amb aquest film sobre un home que, enmig del conflicte bèlic de Costa d’Ívori, s’ha anat trobant embolicat en vides que no ha triat…

Run (Run)

Direcció: Philippe Lacôte. Guió: Philippe Lacôte. Producció: Banshee Films (França), Diam Production (x), Wassakara Productions (Costa d’Ívori). Durada: 1h40.

Intèrprets: Abdoul Karim Konaté, Isaach de Bankolé, Gabourey Sidibe.

Sinopsi: En Run fuig… Acaba de matar el primer ministre del seu país. Ha hagut de posar cara i anar vestit de boig, rondant pels carrers de la ciutat. Els records li van passant pel cap: d’infant, amb el mestre Tourou quan somiava ser fabricant de pluja; les seves aventures amb Gladys, la devoradora, i la seva etapa de milicià com a Jove Patriota, emig del conflicte polític i militar de Costa d’Ívori. Cap de les seves vides, en Run no l’ha triada. Cada vegada s’hi ha trobat embolicat, mentre fugia de la vida anterior. Per això es diu Run.

Vídeos: Fragmen 2 | Fragment 3 | Vídeos al web del Festival de Canes.

Vendes internacionals: Bac International. Distribuïdores: Bac Films. Més informació: Web oficial | Imdb (ang) | Unifrance (fr) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinéma (fr) | MyMovies (it).


FESTIVAL DE CANES 2014

Un Certain Regard

Run


Apunts d’aquest blog relacionats amb el film ran de Canes 2014: Canes 2014: programa ds 17 | Tot Canes 2014 | Canes 2014: Un Certain Regard | Un Certain Regard: La selecció.

Reconeixements a Canes 2014: Candidata a la Càmera d’Or.


Altres apunts d’aquest blog relacionats amb el film: Pendent. Estrena: al mercat francès, 05.11.2014.

Reconeixements: Premis i nominacions. Altres festivals: Altres festivals.


Director: Philippe Lacôte (Costa d’Ívori). Curtmetratgista, ha participat en el film col·lectiu African metropolis (2013), dirigint-ne l’episodi dedicat a Abidjan. és autor del migmetratge documental Chroniques de guerre en Côte d’Ivoire (2008). Debuta en el llargmetratge amb Run (2014).

Extracte de la seva filmografia: Run (2014).

FOTO © Banshee Films Run, de Philippe Lacôte


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!