Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de maig de 2014
0 comentaris

Canes 2014 · Un Certain Regard: “Lost River”, de Ryan Gosling

L’actor canadenc Ryan Gosling (Drive, Només Déu perdona) debuta com a director amb aquest thriller fantàstic, que inicialment duia per títol How To Catch A Monster. És una història, escrita pel mateix Gosling, ambientada en una ciutat moribunda, en què una mare soltera es veu arrossegada cap a un món fosc, ocult, mentre el seu fill adolescent troba el camí que du a una secreta ciutat submarina. Al repartiment: Christina Hendricks, Saoirse Ronan, Eva Mendes, Matt Smith.

Lost River (Lost River)

Direcció: Ryan Gosling. Guió: Ryan Gosling. Producció: Bold Films (EUA), Marc Platt Productions (EUA), Phantasma (EUA). Durada: 1h45.

Intèrprets: Christina Hendricks, Saoirse Ronan, Eva Mendes, Matt Smith, Ben Mendelsohn, Iain De Caestecker.

Sinopsi: En una ciutat moribunda, la Billy (Chrsitina Hendricks), mare soltera de dos fills, va sent arrossegada de mica en mica cap al fons d’un món obscur i macabre, mentre que en Bones (Iain De Caestecker), el seu fill gran, descobreix un camí secret que du a una ciutat engolida. La Billy i el seu fill hauran de superar no pocs obstancles perquè la família se’n surti.

Vídeos: Tràilers | Vídeos al web del Festival de Canes.

Vendes internacionals: Sierra/Affinity. Distribuïdores: The Jokers / Le Pacte. Més informació: Web oficial | Imdb (ang) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinéma (fr) | MyMovies (it).


FESTIVAL DE CANES 2014

Un Certain Regard

Lost River


Apunts d’aquest blog relacionats amb el film ran de Canes 2014: Canes 2014: programa dt 20 | Tot Canes 2014 | Canes 2014: Un Certain Regard | Un Certain Regard: La selecció.

Reconeixements a Canes 2014: Candidata a la Càmera d’Or.


Altres apunts d’aquest blog relacionats amb el film: Pendent. Estrena: pendent.

Reconeixements: Premis i nominacions. Altres festivals: Altres festivals.


Director: Ryan Gosling (London, Ontàrio, Canadà, 12.11.1980). Actor, nominat a l’Oscar per Half Nelson (2006), ha destacat especialment a Blue Valentine (2010) —presentada a Un Certain Regard—, Els idus de març (2011), The Place Beyond the Pines (2012) i en dos films de Nicolas Winding Refn que han entrat en Competició al Festival de Canes: Drive (2011) i Només Déu perdona (2013).

Extracte de la seva filmografia, com a director: Lost River (2014)

Presències a Canes: Ryan Gosling al Festival de Canes.

FOTO © Bold Films Ryan Gosling, al rodatge de Lost River


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!