Canes 2014 · Un Certain Regard: “Titli”, de Kanu Behl

“Opera prima” de l’indi Kanu Behl, sobre una parella de joves que, a Delhi, malden per fugir de les arrels familiars i els assumptes violents en què els emboliquen, si bé fugir no sempre és sinònim de llibertat.

Titli (Titli)

Direcció: Kanu Behl. Guió: Sharat Katariya, Kanu Behl. Producció: Dibakar Banerjee Productions (Índia), Yash Raj Films (Índia). Durada: 2h04.

Intèrprets: Shashank Arora, Shivani Raghuvanshi, Ranvir Shorey, Amit Sial.

Sinopsi: Delhi, l’Índia. En Titli (Shashank Arora) és el més jove d’una germandat violenta i trama un intent desesperat per fugir d’aquesta “família” i el seus negocis. La seva brega per a aconseguir-ho topa cada vegada amb la indignació dels seus germans, que finalment opten per fer-lo casar, com una manera de lligar-lo. Tanmateix, en Titli troba una aliada inesperada en la seva flamant esposa, Neelu (Shivani Raghuvanshi), que tragina el seu propi bagatge de somnis frustrats. És així que tots dos formen una estranya associació, en què l’un s’aprofita de l’altra, maldant per fugir del jou de les respectives arrels familiars. Però… escapar és el mateix que obtenir la llibertat?

Vídeos: Tràilers | Vídeos al web del Festival de Canes.

Vendes internacionals: Westend Films. Distribuïdores: Pendent. Més informació: Web oficial | Imdb (ang) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinéma (fr) | MyMovies (it).


FESTIVAL DE CANES 2014

Un Certain Regard

Titli


Apunts d’aquest blog relacionats amb el film ran de Canes 2014: Canes 2014: programa dt 20 | Tot Canes 2014 | Canes 2014: Un Certain Regard | Un Certain Regard: La selecció.

Reconeixements a Canes 2014: Candidata a la Càmera d’Or.


Altres apunts d’aquest blog relacionats amb el film: Pendent. Estrena: pendent.

ReconeixementsPremis i nominacions. Altres festivals: Altres festivals.


Director: Kanu Behl (dades pendents). Director d’un curtmetratge documental per a la televisió, guionista i ajudant de direcció, debuta en el llargmetratge amb Titli (2014)

Extracte de la seva filmografia: Titli (2014).

FOTO Titli, de Kanu Behl


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *