“Stray Dogs” brilla en la recta final del D’A 2014

Comentaris elogiosos a no poder més són els que corren per la xarxa avui, sobre Stray Dogs, de Tsai Ming-liang, projectada ahir al D’A 2014 – Festival de Cinema d’Autor de Barcelona.

Stray Dogs (Jiaoyou). Direcció: TSAI Ming-liang. Guió: Ming-liang Tsai, Peng Fei Song, Chen Yu Tung. Amb Lee Kang-sheng, Lu Yi-ching, Lee Yi-cheng, Lee Yi-chieh, Chen Shiang-chyi. Un home alcohòlic i els seus dos fills petits malviuen a Taipei. Topen amb el solitari empleat d’una botiga que podria ajudar-los a menar una vida millor. Altres festivals: Venècia 2013 Competició | Sevilla 2013 Secció Oficial.  Reconeixements: Venècia 2013 (Gran Premi Especial del Jurat) | Sevilla 2013 (Millor Direcció). Més informació: D’A | Imdb. Projeccions: dj 1, dg 4, Aribau 1. Durada: 2h18.

El certamen enfila ja la seva recta final, de manera que s’ofereix l’oportunitat als cinèfils de recuperar els títols projectats en la primera meitat del Festival.

El clourà 10.000 Km, de Carlos Marqués-Marcet, protagonitzada per Natalia Tena i David Verdaguer; però en aquests dies que queden també s’hi podrà veure títols com:

Els anys salvatges (Els anys salvatges | The Wild Years). Direcció: Ventura DURALL. Guió: Ventura Durall. Docuficció. L’aventura de tres nens del carrer que viatgen al nord d’Etiòpia per reunir-se amb les seves famílies. Hauran de lluitar amb les pors i records que han sorgit durant el viatge amb les noves circumstàncies, amb el passat sent vívidament present… Més informació: CatalanFilms (cat) | D’A (cat) | Imdb (ang). Projeccions: dg 4, Teatre CCCB. Durada: 1h16.

Sobre la marxa. Direcció: Jordi MORATÓ. Guió: Jordi Morató. Documental. Amb Josep Pujiula (Garrell), Aleix Oliveras, Ricard Ayats, Evo Pujiula. Altres festivals: Rotterdam 2014. Més informació: CatalanFilms (cat) | D’A (cat) | Imdb (ang). Projeccions: dv 2, Teatre CCCB. Durada: 1h17.

És útil consultar la graella horària del D’A. Graella del D’A 2014.


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *