Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

28 d'abril de 2014
0 comentaris

Quinzena dels Realitzadors – Canes 2014: “These Final Hours”, de Zak Hilditch

Si sabéssim que el món s’acaba d’aquí a unes hores, com ens ho agafaríem? Muntaríem una gran festa de comiat? L’angoixa es podria aguantar? La llei, manca d’una qualsevulga projecció, no seria desnaturalitzada, escampant-se el caos? Què passa, si enmig del desori topes amb una nena que busca son pare?

Aquesta mena de preguntes són les que envolten el llargmetratge apocalíptic que Zak Hilditch presenta a la Quinzena dels Realitzadors de Canes, després d’haver-lo projectat l’estiu passat al Festival de Melbourne.

These Final Hours (These Final Hours)

Direcció: Zak Hilditch. Guió: Zak Hilditch. Producció: 8th In Line Productions PTY LTD (Austràlia), Footprint Films Pty Ltd (Austràlia). Durada: 1h26.

Intèrprets: Nathan Philips, Angourie Rice, Jessica De Gouw, Kathryn Beck, Daniel Henshall, Sarah Snook.

Sinopsi: A dotze hores de la fi del món, abans que un terrible esdeveniment acabi amb la vida a la Terra, en James (Nathan Philips) travessa una ciutat on el crim se les campa per fer cap a una festa descomunal: l’última festa. De camí, salva la vida d’una nena, la Rose (Angourie Rice), que busca son pare desesperadament. Mentre que el termini fatal s’esgota, en James, ara amb nova responsabilitat, ha de reordenar les seves prioritats.

Vídeos: Altres tràilers | Q&A film | Entrevista (Quinzena) a l’autor.

Vendes internacionals: Celluloid Dreams. Distribuïdores: Synergy Cinema. Més informació: Web oficial | Imdb (ang) | AlloCiné (fr) | CommeAuCinéma (fr) | MyMovies (it).


QUINZENA DELS REALITZADORS – Canes 2014

These Final Hours


Apunts d’aquest blog relacionats amb el film ran de Canes 2014: Canes 2014: programa dl 19 | Tot Canes 2014 | Canes 2014: la Quinzena | La selecció.

Reconeixements a Canes 2014: Candidata a la Càmera d’Or.


Altres apunts d’aquest blog relacionats amb el film: Pendent. Estrena: pendent.

Reconeixements: Premis i nominacions. Altres festivals: Altres festivals.


Director: Zak Hilditch (dades pendents). Graduat en Cinema a la Universitat de Curtin (Austràlia) el 2004, l’any anterior ja havia realitzat Waiting for Naval Base Lilly (2003), l’any següent ja entomava el llargmetratge The Actress (2005) i ben aviat assumia Plum Role (2007); si bé entre 2006 i 2012 ha desenvolupat una notable activitat com a curtmetratgista, de què se’n destaca el guardonat Transmission (2012), presentat al Festival de Tribeca.

Extracte de la seva filmografia: Waiting for Naval Base Lilly (2003), The Actress (2005), Plum Role (2007), The Toll  (2010), These Final Hours (2014).

Nota: inexplicablement, These Final Hours (2014) aspira a la Càmera d’Or.

FOTO These Final Hours, de Zach Hilditch


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!