El blog “Club 7 Cinema” i Canes 2014

A partir del 17 d’abril i fins a final de maig de 2014, el ritme habitual d’aquest blog quedarà alterat perquè em dedicaré prioritàriament i gairebé monotemàticament al Festival de Canes, la Quinzena dels Realitzadors i la Setmana de la Crítica.

Com ja he comentat en alguna ocasió anterior, enguany no hi podré ser. I, per les mateixes raons personals que m’ho impedeixen, també preveig una dedicació al certamen pèl inferior a la d’anys anteriors. Però encara no tinc clar quina en serà l’afectació.

La meva voluntat és fer-ne el màxim seguiment que em sigui possible, a distància. De moment, ja tinc pactat amb els serveis de premsa oficials, poder accedir al seu material. I ja tinc preparada la infraestructura al meu despatx per a poder organitzar-me la feina.

El Festival de Canes, la Quinzena i la Setmana de la Crítica són una gran finestra al cinema mundial i parar-hi atenció és estar al cas a bona part del que veurem als propers mesos i anys. Com sabeu, en la mesura que puc, faig el seguiment “on line” de Berlín, Venècia i Sant Sebastià, per la mateixa raó, cada festival en la mesura de la seva importància i de la meva disponibilitat (que varia segons els mesos de l’any i les circumstàncies personals). Ara bé, m’agradaria que el seguiment de Canes 2014 fos diferent, millor. M’hi penso trencar les banyes!


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *