Canes 2014: Tots els rumors i especulacions

Amb aquest apunt tanco la sèrie d’articles dedicats als rumors i especulacions sobre Canes 2014. Enguany només n’he recollit dues, d’onades de rumorologia, perquè tot el que s’ha anat publicant tendia a reforçar el centenar de títols ja esmentats i he considerat que no valia la pena obrir-ne una tercera sèrie —en el cas dels nous films d’Isaki lacuesta i Aleksandr Sokurov, he optat per a afegir-los als apunts de la segona onada, com una actualització—.

Aquest apunt és de caràcter operatiu, que em permetrà navegar més ràpidament entre els diversos articles dels rumors, a partir del 17 d’abril, quan ja se sàpiga la Selecció Oficial del Festival de Canes, així com la programació de la Setmana de la Crítica (s’anunciarà el dia 21 d’abril) i la de la Quinzena dels Realitzadors (es farà pública el dia 22 d’abril).

FOTO © Entertainment One John Cusack, a Map To The Stars, de David Cronenberg


Canes 2014: Tots els rumors i especulacions.

Primera onada de rumors.

Canes 2014: Rumors I (A). Fatih Akin, Abd Al Malik, Lisandro Alonso (..), Mathieu Amalric, Paul Thomas Anderson, Roy Anderson, Denys Arcand, Olivier Assayas.

Canes 2014: Rumors I (B-DE). Xavier Beauvois, Bertrand Bonello, Álvaro Brechner, Thomas Cailley, Laurent Cantet, Nuri Bilge Ceylan, Jean-Paul Civeyrac, David Cronenberg, germans Dardenne, Alix De la Porte, Stèphane Demoustiel.

Canes 2014: Rumors I (DI-G). Andrea Di Stefano, Xavier Dolan, Andreas Dresen, Clint Eastwood, Mario Fanfani, Pascale Ferran, Abel Ferrara, Vicent Garenq, Jean-Luc Godard, Tony Gatlif, Alejandro González Iñárritu, Robert Guédiguian.

Canes 2014: Rumors I (H-K). Szabolcs Hadju, Bent Hamer, Jessica hausner, Michel Hazanavicius, Christophe Honoré, Hou Hsiao-hsien, Benoît Jacquot, Dagur Kari, Naomi Kawase, Eric Khoo, Panos Koutras, Emir Kusturica.

Canes 2014: Rumors I (L-N). navad Lapid, Mike Leigh, Sophie Letourneur, Katia Lewkowicz, Thomas Lilti, Ken Loach, Boris Lojkine, Julie Lopes Curval, Vincent Marriete, Mario martone, David Michôd, Kornel Mundruczo, Gyula Nemes. Claudio Noce.

Canes 2014: Rumors I (O-S). Ruben Ostlund, György Pálfi, Christian Petzold, Alice Rohrwacher, Michael R. Roskam, João Salaviza, Céline Sciamma, Ulrich Seidl, Abderrahmane Sissako, Peter Strickland.

Canes 2014: Rumors I (T-Z). Marianne Tardieu, André Téchiné, Liv Ullmann, Virgil Vernier, Cyprien Vial, Zhang Yimou, Hélène Zimmer, Andrei Zvyagintsev.

Segona onada de rumors.

Canes 2014: Rumors II (A-F). Woody Allen, Susanne Bier, Peter Bogdanovich, Tim Burton, Isabel Coixet, Saul Dibb, Atom Egoyan, James Franco.

Canes 2014: Rumors II (G-N). Ryan Gosling, Luca Guadagnino, Mia Hansen-Løve, Duane Hopkins, Isaki Lacuesta, Tommy Lee Jones, Terrence Malick, Takashi Miike, Bennett Miller, Nanni Moretti, Ryan Murphy, Jeff Nichols.

Canes 2014: Rumors II (O-Z). Gavin O’Connor, Manoel de Oliveira, François Ozon, Simon Powell, Cristi Puiu, Aleksandr Sokurov, Jon Stewart, Robert Stromberg, Morten Tyldum, Thomas Vinterberg, Wang Bing, Apichatpong Weerasethakul, Wim Wenders, Andrzej Zulawski.


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *