2 milions de visites als apunts

Avui hem superat els 2 milions de visites als apunts d’aquest blog.

La xifra fa gràcia. És un pèl sorollosa, però en termes de xarxa, no és res de l’altre món. Per mi, l’important és que demostra que el blog segueix interessant. I és una bona nova ocasió per a agrair-vos l’interès que hi pareu.

És relatiu el valor d’aquesta xifra. D’entrada, ja portem 9 anys de blog i els comptadors no van aparèixer fins al cap d’un temps. Tampoc m’acabo d’aclarir ben bé com van. Hi ha apunts amb moltíssimes visites, que són de pel·lícules que s’han vist molt poc —és la fotografia que en resulta atractiva? La temàtica? És que una sèrie d’internautes han enllaçat amb el blog mitjançant aquest apunt? Etc?— Al costat seu, n’hi ha d’altres —com els de la Llei del cinema, per exemple—, que ja era previsible que es destaquessin quant al nombre de visitants, sobretot pel context on s’insereix “Club 7 Cinema”.

Sigui com sigui, el cas és que hem arribat als 2 milions de visites a les entrades —pel que fa a les visites a la portada, anem de camí cap al milió— i sembla aquesta una nova bona ocasió de fer-ne públiques les estadístiques —Atenció: els enllaços, en aquest apunt, s’obren a la mateixa pàgina—.

FOTO Serbis, de B. Mendoza. Un dels misteris d’aquest blog: pel·lícula poc vista, que lidera les visites als apunts del Club 7 Cinema


Estadístiques blog Club 7 Cinema, el dia 07.04.2014, a les 06.04h:

General
  • Posts: 4487
  • Comentaris: 1019
Visites a la portada
  • Avui: 93 visites
  • Aquesta setmana: 93 visites
  • Aquest mes: 2727 visites
  • Des de l’inici: 791515 visites
Visites a les entrades
  • Avui: 169 (visites)
  • Aquesta setmana: 169 (visites)
  • Aquest mes: 9416 (visites)
  • Des de l’inici: 2000109 (visites)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *