D’A 2014: totes les pel·lícules

Ja s’ha fet pública la programació del D’A 2014. Estructurada en diverses seccions (Direccions, Talents, Un impuls Col·lectiu, À Toute Vitesse, Autoria Catalana, Sessions Especials, Denis Côté i, per descomptat, Inauguració i Cloenda), la selecció d’enguany presenta els treballs d’un ampli ventall d’autors, alguns dels quals esdeveindran autèntiques descobertes per al públic, tractant-se com són valors emergents. D’entre els consagrats o cinestaes amb renom: Philippe Garrel, Lav Díaz, Hong Sangsoo, Miguel Gomes, Tsai Ming-liang, Corneliu Prumboiu… I parem atenció a la petita secció dedicada a l’autoria catalana, on s’hi podrà veure els darrers films de Lluís Miñarro i Ventura Durall, així com la suggerent estrena mundial de Tots els camins de Déu, de Gemma Ferraté.

Totes les pel·lícules del D’A 2014: Tots els films del D’A.

FOTO Cartell oficial del D’A 2014


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *