“10.000 Km” clourà el D’A 2014

El debut en la direcció del català Carlos Marques-Marcet, 10.000 km, serà el film de cloenda del D’A 2014, Festival de Cinema d’Autor de Barcelona. La pel·lícula acaba de guanyar els Premis als Millors Intèrprets del SXSW Film Festival, a Austin, Texas, i el dilluns, 24.03.2014, es projectarà al Festival de Cinema Espanyol de Màlaga.  Els seus dos actors, David Verdaguer i Natalia Tena  són els dos únics personatges d’una pel·lícula que explica la relació a distància d’una parella que per qüestions laborals s’ha de separar.

El 4 de maig clourà l’edició d’enguany del D’A i tot seguit la distribuïdora Avalón l’estrenarà a bona part de la nostra cartellera.

FOTO Cartell Oficial del D’A 2014


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *