Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

27 d'abril de 2013
0 comentaris

Quinzena dels Realitzadors – Canes 2013: “Els nois i en Guillaume, tots a taula!”, de Guillaume Gallienne

FOTO —Thierry Valletoux— © Gaumont/Rectangle Productions Els nois i en Guillaume, tots a taula!, de Guillaume Gallienne

Pel·lícula candidata a la Càmera d’Or, debut al darrere la càmera de l’actor Guillaume Gallienne (Neuilly-sur-Seine, França, 08.02.1972), a qui aviat veurem fent de l’amant del modista a Yves Saint-Laurent i hem vist en papers secundaris a films com Maria Antonieta o Fanfan la Tulipe. Membre de la Comédie Française, còmic amb un programa d’humor a Canal+ França, el 2008 creà l’espectacle teatral autobiogràfic, íntim i còmic, del qual ara ens serveix la versió cinematogràfica, sobre la seva infantesa, educació i els traumes corresponents, especialment a causa que sa mare no el tractava mai com un nen, cosa que el dugué a fer de nena, fins a desembocar en una depressió als dotze anys, de què en sortí després de visitar un psicoanalista durant quatre anys.

Els nois i en Guillaume, tots a taula! (Les garçons et Guillaume à table)

Direcció: Guillaume Gallienne. Guió: Guillaume Gallienne, adaptació del seu propi espectacle teatral autobiogràfic, Les garçons et Guillaume à table. Producció belgo-francesa. Durada: 1h25.

Intèrprets: Guillaume GallienneFrançoise Fabian, Yves Jacques

Sinopsi: El primer record que tinc de ma mare és de quan jo tenia quatre o cinc anys. Ens crida per dinar, als meus dos germans i a mi, tot dient: “Els nois i en Guillaume, tots a taula!”. I l’última vegada que hi vaig parlar per telèfon, abans de penjar em va dir: “Un petó, estimada”. Doncs bé, entre aquestes dues frases, hi ha un bon grapat de malentesos.

Vídeos: Tràiler VO | Entrevista amb Guillaume Gallienne | Guillaume Gallienne i el públic de la Qz.

Vendes internacionals: Gaumont. Distribuïdores confirmades abans o durant Canes 2013: Gaumont. Més informació: Imdb (ang) | Comme Au Cinéma (fr) | Unifrance (fr) | MyMovies (it)


QUINZENA DELS REALITZADORS – Canes 2013

Els nois i en Guillaume, tots a taula!


Apunts en aquest blog: Altres veus.

Apunts de context en aquest blogCanes 2013: programa del dilluns 20 de maig | Tot Canes 2013 | Canes 2013: la Quinzena dels Realitzadors.


Premis: Quinzena Realitzadors · Canes 2013 —2 premis no oficials (Art Cinema Award, SACD)— | Altres premis. Altres festivals: Altres festivals.

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!