Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

21 d'abril de 2013
0 comentaris

Canes 2013 · Competició: “Un castell a Itàlia”, de Valeria Bruni-Tedeschi

FOTO © Guy Ferrandis/SBS Productions Louis Garrel i Valeria Bruni-Tedeschi, a Un castell a Itàlia, de Bruni-Tedeschi

Tercer llargmetratge com a realitzadora de l’actriu Valeria Bruni-Tedeschi, amb què debuta a la Competició del Festival de Canes: una nova història coral de ressons autobiogràfics, en què torna a parlar d’una dona que reviscola íntimament en aquesta vida. Com és habitual, ella mateixa encarna la dona que, en conèixer un home, es permet tornar a somiar, mentre la seva família adinerada s’ha de vendre el castell que tenen a Itàlia.

Amb Valeria Bruni-Tedeschi, coprotagonitzen el film —la seva fins ara parella a la vida real— Louis Garrel, l’actor i director Xavier Beauvois i un trio de luxe: l’esplèndid Filippo Timi, el kaurismakià André Wilms i la rohmeriana Marie Rivière.

Un castell a Itàlia (Un château en Italie | A Castle in Italy)

Director: Valeria Bruni-Tedeschi. Guió: Valeria Bruni Tedeschi, Noémie Lvovsky, Agnès de Sacy. Producció: SBS Productions (França). Durada: 1h44.

Repartiment: Louis Garrel (Nathan), Valeria Bruni Tedeschi (Louise), Filippo Timi (Ludovic), Xavier Beauvois (Serge), Céline Sallette (Jeanne), Marisa Borini (la mare), André Wilms (el pare de Nathan), Marie Rivière (la mare de Nathan), Silvio Orlando (l’alcalde italià), Pippo Delbono (el capellà), Gérard Falce (Gérard).

Sinopsi: Aquesta és la història d’una família que es veu obligada a vendre el seu castell italià. La història d’una dona que coneix un home i es permet de tornar a somiar; la del seu germà malalt i la de la seva mare. La història d’un destí, el d’una gran família de la burgesia industrial italiana. La història de la fi d’una era, d’una família que s’esmicola i d’un amor que tot just comença.

Vídeos: Vídeos al web del Festival de Canes.

Vendes internacionals: Films Distribution. Distribuïdores confirmades abans o durant Canes 2013: Ad Vitam. Més informació: Web oficial | Imdb (ang) |  Comme Au Cinema (fr) | Unifrance (fr/ang/esp) | Cineuropa (fr/ang/esp/it) | My Movies (it).


FESTIVAL DE CANES 2013

Competició

Un castell a Itàlia


Articles en aquest blog: Altres veus | El D’A 2014 ha arrancat amb “Un castell a Itàlia”, de Valeria Bruni-TedeschiVilaweb a Canes.

Apunts de context en aquest blogCanes 2013: programa del dilluns 20 de maig | Tot Canes 2013 | Canes 2013: la Competició.

Cròniques: Diari de Girona: Valeria Bruni, germana de Carla Bruni, dedica al seu germà mort de sida “Un castell a Itàlia” | Vilaweb: La família de Valeria Bruni Tedeschi tenia un castell a Itàlia.


Premis: Premis. Altres festivals: Altres festivals.

Informacions, incloses novetats de distribució: Aquest film s’ha estrenat en VOSC | Estrena a bona part de la nostra cartellera, 09.05.2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!