Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

10 de febrer de 2013
0 comentaris

Berlín 2013 · Competició: “Ella se’n va”, d’ Emmanuelle Bercot

FOTO © Jean-Marie Leroy Ella se’n va, d’ Emmanuelle Bercot

Havent presentat a Un Certain Regard de Canes 2001, Clement, no es pot pas dir que l’actriu Emmanuelle Bercot hagi tingut fins ara una carrera remarcable com a directora. Nascuda a París el 1967, començà com a ballarina abans d’estudiar i treballar al Teatre. Des de 1987, Bercot participa en pel·lícules, havent-se posat a les ordres de cineastes com Claude Miller, Claude Lelouch i Bertrand Tavernier. Paralel·lament, ha estudiat a La Fémis i, precisament, Clément (2001) fou la seva “opera prima”. D’aleshores ençà, al darrere la càmera: alguns curtmetratges, un parell de sèries de televisió, el film col·lectiu Les infidèles (2012) i dos llargs (Backstage i Ella se’n va, que ara presenta a la Berlinale). Això sí, la dona entra en competició d’un gran festival com aquest de la mà d’una figura imponent com és Catherine Deneuve.

Ella se’n va (Elle s’en va | On My Way)

Director: Emmanuelle Bercot. Guió: Emmanuelle Bercot, Jérôme Tonnerre. Producció: Fidelité Films* (França). Durada: 1h56.

Repartiment: Catherine Deneuve (Bettie), Nemo Schiffman (Charly), Gérard Garouste (Alain), Camille (Muriel), Claude Gensac (Annie).

Sinopsi:La Bettie, que ronda la seixantena, es troba sobtadament que l’amant la deixa i el restaurant familiar passa greus dificultats econòmiques. Què n’ha de fer, de la seva pròpia vida? Agafa el cotxe, pensant que tan sols farà un tomb. Tanmateix, serà una autèntica fugida. A la carretera: trobades a l’atzar, una gala d’antigues Miss França, el lligam refet amb la filla, la descoberta del nét, i potser l’amor al cap del camí. Un horitzó se li desplega al davant seu…

Vídeos: Tràiler VO. Altres vídeos: Pendent.

***

BERLÍN 2013 Competició: Ella se’n va (al/ang)

Premis a Berlín 2013: Pendent.

***

Vendes internacionals: Elle Driver. Distribuïdores confirmades abans o durant Berlín 2013: Golem | Wild Bunch. Més informació: Web oficial | Comme Au Cinéma (fr) | Imdb (ang).

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Altres festivals: pendent. Altres Premis: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!