Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 de febrer de 2013
0 comentaris

Berlín 2013 · Competició: “Prince Avalanche”, de David Gordon Green

FOTO © Scott Gardner Prince Avalanche, de David Gordon Green

Els organitzadors de la Berlinale expliquen que en aquest “remake” [d’un film islandès], el director David Gordon Green ha aconseguit crear una obra que en certa mesura és una comèdia lacònica, també una “road movie” filosòfica  i traspua la poesia visual de les pel·lícules independents amb què va començar la seva carrera. Efectivament, Prince Avalanche és la versió americana de la pel·lícula Either Way (Á annan veg), de Hafsteinn Gunnar Sigurdsson, i segueix la relació entre dos homes força estranys i amb maneres diferents d’encarar la vida, que comparteixen un estiu de solitària feina pintant una carretera en una zona devastada pel foc. I qui se n’ha encarregat de dirigir-ho és el responsable de films com George Washington (presentada al Fòrum de Berlín 2000), All the Real Girls, Undertow, Snow Angels, Pineapple Express, Your Highness, The Sitter, i la sèrie de l’HBO Eastbound i Down.

Prince Avalanche (Prince Avalanche)

Director: David Gordon Green. Guió: David Gordon Green, basat en la pel·lícula Either Way (Á annan veg), de Hafsteinn Gunnar Sigurdsson. Producció: To Get To The Other Side (EUA). Durada: 1h34.

Repartiment: Paul Rudd (Alvin), Emile Hirsch (Lance).

Sinopsi: Un parell de tipus ben estranys, Alvin (Paul Rudd), meditatiu i  auster, i Lance (Emile Hirsch) —germà de la seva xicota—, ximple i insegur, se’n van de la ciutat per passar l’estiu sols, repintant ratlles de carretera en una zona del país devastada pels incendis. Des que emprenen el viatge, mentre s’expliquen històries i van tenint les seves enganxades, es va trenant una amistat poc probable que fa evidents unes maneres diferents d’enfocar la recerca del propi camí en aquesta vida.

Vídeos: Tràiler VO. Altres vídeos: Pendent.

***

BERLÍN 2013 Competició: Prince Avalanche (al/ang)

Premis a Berlín 2013: Millor Direcció.

***

Vendes internacionals: The Match Factory. Distribuïdores confirmades abans o durant Berlín 2013: pendent. Més informació: Facebook | Imdb (ang).

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Altres festivals: Sundance 2013 Premieres. Altres Premis: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!