Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 de febrer de 2013
0 comentaris

Berlín 2013 · Competició: “Efectes secundaris”, de Steven Soderbergh

FOTO Efectes secundaris, de Steven Soderbergh

Gran és la facilitat de Steven Soderbergh per a driblar tothom. Que si deixa de fer cinema i tot seguit no para de dirigir pel·lícules, que si produccions musculades amb estrelles de Hollywood barrejades amb films més independents, que obres inclassificables itot un grapat de pel·lícules de gènere… Home tant de festivals de cinema com d’Oscars i Globus d’Or, Soderbergh sol prodigar-se per les seccions no competitives dels certamens internacionals; però enguany, a Berlín, torna a la cursa per l’Ós d’Or, després d’haver-hi participat amb Traffic, SolarisThe Good German. En aquesta ocasió, hi presenta un thriller psicològic sobre les maquinacions de les companyies farmacèutiques, amb Jude Law i Catherine Zeta-Jones com a actors bregats, en el rol de psiquiatres embolicats al voltant d’un medicament amb greus efectes secundaris, i Rooney Mara (especialment coneguda per la saga Millennium) i Channing Tatum (amb qui el cineasta ja treballà a Magic Mike), per als rols de la parella jove, víctima del cas.

Efectes secundaris (Side Effects | Efectos secundarios | Effets Secondaires)

Director: Steven Soderbergh. Guió: Scott Z. Burns. Producció: Endgame Entertainment (EUA). Durada: 1h46.

Repartiment: Jude Law (Dr. Jonathan Banks), Rooney Mara (Emily Taylor), Catherine Zeta-Jones (Dr. Victoria Siebert), Channing Tatum (Martin Taylor).

Sinopsi: En Jon Banks (Jude Law) és un psiquiatre ambiciós. Quan una noia, Emily (Rooney Mara), el visita perquè pateix una depressió, li recepta un medicament nou. Després, la policia troba Emily coberta de sang, amb un ganivet a la mà, el cadàver del marit als seus peus, sense que la dona no se’n recordi de res..: la reputació del Dr. Banks queda seriosment compromesa.

Altres vídeos: Tràiler VOSF.

***

BERLÍN 2013 Competició: Efectes secundaris (al/ang)

Premis a Berlín 2013: Pendent.

***

Vendes internacionals: FilmNation Entertainment. Distribuïdores confirmades abans o durant Berlín 2013: ARP*. Més informació: Web oficial | Facebook | Twitter | Comme Au Cinéma (fr) | Imdb (ang).

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Altres festivals: pendent. Altres Premis: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!