Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 de febrer de 2013
0 comentaris

Berlín 2013 · Competició: “Layla Fourie”, de Pia Marais

FOTO © Pandora Film Layla Fourie, de Pia Marais

Pia Marais (Johannesburg, 1971) present a la Berlinale aquest seu tercer llargmetratge, havent realitzat anteriorment The Unpolished (Die Unerzogenen, 2007) i At Ellen‘s Age (Im Alter von Ellen, 2012) —projecte elaborat a la 15a sessió de la Residència del Festival de Canes i presentat en competició a Locarno 2010—. Marais, que ha viscut anys a Berlín, torna ara a l’Àfrica del Sud, amb aquest thriller que li permet fer un cop d’ull a les cicatrius que va deixar l’apartheid.

Layla Fourie (Layla Fourie)

Director: Pia Marais. Guió: Horst Markgraf, Pia Marais. Producció: Pandora Film Produktion GmbH (Alemanya. Coproducció: Dv8 Films / Spier Films (Àfrica del Sud), Topkapi Films (Holanda), Cinema Defacto (França), WDR (Alemanya), ARTE (França). Durada: 1h45.

Repartiment: Rayna Campbell (Layla Fourie), August Diehl (Eugene Pienaar), Rapule Hendricks (Kane).

Sinopsi: La Layla és mare soltera i viu amb son fill a Johannesburg. Ha après de treballar de polígrafa i aviat entra a treballar en una empresa especialitzada e detecció de mentides i seguretat. La dona hi veu l’oportunitat de començar una nova vida. Com que no té amb qui deixar el fill se l’endú amb ella quan ha de fer desplaçaments. I s’esdevé un accident, que els canviarà la vida , a ella i el fill. Layla queda entrampada en una teranyina de mentides i enganys, amb el perill que la veritat li comporti perdre el fill

Vídeos: Tràiler VO. Altres vídeos: Tràiler.

***

BERLÍN 2013 Competició: Layla Fourie (al/ang)

Premis a Berlín 2013: Pendent.

***

Vendes internacionals: The Match Factory. Distribuïdores confirmades abans o durant Berlín 2013: pendent. Més informació: Web oficial | Imdb (ang).

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Altres festivals: pendent. Altres Premis: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!