Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de febrer de 2013
0 comentaris

Berlín 2013 · Competició: “Una vida llarga i feliç”, de Boris Khlebnikov

FOTO Una vida llarga i feliç, de Boris Khlebnikov

Codirector de Koktebel (projectada al Fòrum de la Berlinale el 2004), el cineasta rus Boris Khlebnikov presenta en competició el drama existencial d’un home decent que, a la ruralia Russa, es nega a cedir davant de la cobdícia i la corrupció, arriscant-se a perdre tot el que s’estima.

Una vida llarga i feliç (Dolgaya schastlivaya zhiznA Long and Happy Life)

Director: Boris Khlebnikov. Guió: Aleksandr Rodionov i Boris Khlebnikov. Producció: Koktebel Film Company (Rússia). Durada: 1h17.

RepartimentAlexander Yatsenko (Alexander “Sascha“ Sergeevich), Eugene Sitiy (Zhenia), Anna Kotova (Anya).

Sinopsi: En Sascha, un noi de ciutat, viu en un poble a la península de Kola, al nord de Rússia i, treballant de valent, aconsegueix tirar endavant el que queda d’una antiga granja col·lectiva. Té una prou bona relació amb els seus treballadors, que el respecten i fins li tol·leren la relació amorosa que de manera més o menys amagada manté amb Anya, funcionària de l’oficina del govern local. De sobte, però, en Sascha topa amb un dilema: els especulatius administradors del districte, cap dels quals gasta maneres diguem-ne gens subtils, li ofereixen un contracte molt lucatriu per la granja. Legalment ho té magre, en Sascha, perquè el lloguer de la finca es va tancar amb una simple encaixada de mans. Cada cop rep més pressions, oimés quan els empleats el convencen que es mantingui ferm. Amb el rerefons d’un paisatge exposat a la inclemència dels elements, el destí d’aquest home va seguint el seu curs.

Vídeos: Tràiler VO. Altres vídeos: Tràiler.

***

BERLÍN 2013 Competició: Una vida llarga i feliç (al/ang)

Premis a Berlín 2013: Pendent.

***

Vendes internacionals: Films Boutique*. Distribuïdores confirmades abans o durant Berlín 2013: pendent. Més informació: Web oficial | Imdb (ang).

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Altres festivals: pendent. Altres Premis: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!