marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

15 de setembre de 2012
0 comentaris

ENCANTS DE SA CASA LLARGA

Ahir, divendres dia 14, a les 10 varen quedar formalment inaugurats els “Encants de Sa Casa Llarga”, una iniciativa de CAN GAZÀ, Institut contra l’exclusió social, per recaptar fons per a la seva tasca assistencial centrada en els exclosos socials. De fet, el percentatge més alt del pressupost d’aquesta institució prové de la generositat de l’àmplia xarxa d’amics que ha anat teixint al llarg dels anys. I dins aquest apartat, una font molt important de supervivència han estat les donacions de roba, mobles, llibres, obres d’art i altre material ornamental.

 

Al llarg de tres anys, cada cap de setmana, s’han bescanviat aquests objectes per una petita ajuda dinerària.

Del material acumulat s’han estotjat les peces de més valor i amb elles s’han muntat els “Encants”. La novetat, però, és la recollida i venda de vi. A la mostra s’hi poden trobar les millors marques de vi mallorquí aportades pels amics d’Algaida, Antoni Llinàs de Manacor, Jaume Ribot de Santa Margalida i la bodega Galmés Ribot, que ha etiquetat les botelles amb el nom de Can Gazà.

Els “Encants de Sa Casa Llarga” (carretera de Valldemossa núm. 85, de Palma) estaran oberts des d’ahir i fins a dia 23 de setembre, de les 10 a les 20 hores ininterrompudament. Cada dia se servirà beguda i menjar. Grups de voluntaris de Ciutat, Manacor, s’Alqueria Blanca, Son Ferriol i d’altres indrets de Mallorca, per torn, hi aportaran la vianda. Demà diumenge, els amics de Binissalem prepararan fideus de vermar.

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.