Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

14 d'octubre de 2012
0 comentaris

Estrenes: del 10 al 16 d’octubre de 2012

FOTO © José Haro L’impossible, de J. A. Bayona

Informació sobre les estrenes de la setmana a bona part de la nostra cartellera, a Vilaweb: Estrenes: Tim Burton torna a la cartellera amb ‘Frankenweenie’.

Altres informacions sobre les estrenes de la setmana: Estrenes de la setmana (Cartellera Cat) | Estrenes (El Punt Avui) | Crítiques i cartellera de Barcelona (Time Out Barcelona).

Estrenes en català: Cinema en català (Gencat) | Cartellera de cinema en català (Gencat)

***

Llista de les estrenes (del 10 al 16 d’octubre de 2012):

L’impossible (Lo imposible | The Impossible). Direcció: Juan Antonio BAYONA. Producció hispano-valenciana. Amb Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland. Una parella i els seus tres fills passen unes vacances a Tailàndia; s’esdevé un tsunami que arrasa l’hotel i el que era un paradís es converteix en un infern. Festivals: Toronto 2012 · Special Presentation | Sant Sebastià 2012 · Secció Oficial | Sitges 2012 · Sessió Especial. Premis: Premi Donòstia a Ewan McGregor. Més informació: La Butaca (esp) | Imdb (ang).

Frankenweenie. Direcció: Tim BURTON. Producció nord-americana. Film d’animació, basat en el curtmetratge homònim de 1984, sobre un nen que ressuscita el seu gos mort, fent ús dels poders científics, tot i que la cosa passa a ser monstruosa. Més informació: Imdb (ang).

Cosmòpolis (Cosmopolis). Direcció: David CRONENBERG. Més informació: Fitxa Club 7 Canes 2012.

Bypass. Direcció: Patxo TELLERÍA i Aitor MAZO. Producció basca. Amb Gorka Otxoa, Sara Cózar, Bárbara Goenaga, Aitor Mazo. Comèdia sobre un xicot que visita una amiga malalta terminal i es veu “obligat” a viure una doble vida: per animar l’amiga ha fet veure que n’estava enamorat i, de l’alegria i contra pronòstic, la noia ha reviscolat; però ell té nòvia i, a més, l’ha deixada embarassada… Festivals: Sant Sebastià 2012 · Zabaltegi Especials. Més informació: Imdb (ang).

Iron sky. Direcció: Timo VUORENSOLA. Producció australo-germano-finlandesa. Amb Julia Dietze, Christopher Kirby, Götz Otto. Fantasia sobre nazis que van fugir a la cara oculta de la lluna, on s’haurien instal·lat i creat una fortalesa, i ara, al cap de set dècades, tornen amb una armada espacial a la Terra, per a instaurar el Quart Reich. Més informació: Imdb (ang).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!