Deauville 2012: els premis

FOTO Les bèsties del sud salvatge, de Benh Zeitlin

Les bèsties del sud salvatge (The Beasts of The Southern Wild | Les bêtes du sud sauvage), de Benh Zeitlin, ha guanyat el Grand Prix del 38è Festival de Cinema Nord-americà de Deauville, que s’ha desenvolupat del 31 d’agost al 9 de setembre de 2012. El Jurat, presidit per l’actriu i directora francesa Sandrine Bonnaire, i conformat per Sami Bouajila, Clotilde Courau, Philippe Decouflé, Anaïs Demoustier, Christophe Honoré, Joann Sfar, Florent-Emilio Siri i Alice Taglioni, ha confirmat, doncs, l’aurèola d’aquest film, triomfador a Sundance 2012,  on guanyà el premi a la Millor Pel·lícula de ficció nord-americana i una mencióper l’excel·lència de la Fotografia, i que a Canes 2012 s’endugué la Càmera d’Or i els premis Mirada Jove i FIPRESCI (film projectat a Un Certain Regard), així com una menció del Jurat Ecumènic.

El Premi del Jurat ha estat per a Una noche, de Lucy Mulloy.

També el Jurat del Premi Revelació de la 38a edició de Deauville, presidit per Frédéric Beigbeder, i conformat per Astrid Bergès-Frisbey, Mélanie Bernier, Ana Girardot i Félix Moati ha atorgat el seu guardó a Les bèsties del sud salvatge (The Beasts of The Southern Wild | Les bêtes du sud sauvage), de Benh Zeitlin.

El Premi de la Crítica Internacional acreditada a Deauville se l’ha endut The We and the I (The We and the I), de Michel Gondry.

I finalment, el Premi Michel D’Ornano ha estat per a Rengaine (Rengaine | Hold Back), de Rachid Djaïdani.

Més Informació: Festival de Deauville.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *