Albert Serra, convidat a Locarno 2012

FOTO © Festival del film Locarno-phovea-Reto Albertalli Albert Serra, a Locarno 2012

Olivier Père, el director artístic del Festival de Locarno, ha entrevistat cada dia a personalitats de les que han anat desfilant pel certamen. Com sabeu, Père va ser el descobridor i principal avalador del català Albert Serra, quan era al capdavant de la Quinzena dels Realitzadors de Canes, on li programà Honor de cavalleria i El cant dels ocells, i el convertí en protagonista d’un dels cartells del certamen. L’any passat, en què Père es consolidà al capdavant de Locarno, va seleccionar dos films de Serra: Els noms de Crist i El Senyor ha fet en mi meravelles. Enguany, el banyolí (que ja no és a Kassel i té per enllestir el muntatge d’ Història de la meva mort) ha estat a Locarno en qualitat de convidat i Olivier Père l’ha rebut amb tots els honors que corresponen, efectivament, a un convidat, entrevistant-lo, com ha fet amb totes les personalitats que han conformat l’estrellatge de Locarno 2012. A l’entrevista (en anglès), evidentment, es parla del que ha estat i encara queda per ser l’experiència de Kassel: Vídeo.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *