Locarno 2012: Fora de Competició.

FOTO © Festival del film Locarno Ingrid Caven, a Ingrid Caven, musique et voix, de Bertrand Bonello

Fem un cop d’ull al que es pot veure veure a la secció Fora de Competició de Locarno 2012. Es tracta d’una selecció d’obres recents (llargmetratges i curtmetratges, assajos cinematogràfics, documentals) de cineastes reconeguts (segons l’organització) presentats fora de concurs, gairebé totes en estrena mundial o internacional.

Els títols enllacen amb el web de la pel·lícula respectiva, però són enllaços no permanents, que es perden al cap d’uns mesos.

Locarno 2012 Fora de Competició.

Ingrid Caven, musique et voix. Direcció: Bertrand BONELLO. Producció francesa. Amb Ingrid Caven. Més informació: Comme Au Cinema. Durada: 1h45. Estrena internacional.

Fairy Queen. Direcció: Jean-Paul CIVEYRAC. Producció francesa. Més informació: Jean-Paul Civeyrac-Imdb. Durada: 0h43. Estrena internacional.

Age Is… Direcció: Stephen DWOSKIN. Coproducció franco-britànica. Documental. Més informació: House on Fire Prod. Durada: 1h15. Estrena mundial.

Perret a França i Algèria (Perret in Frankreich und Algerien | Perret in France and Algeria). Direcció: Heinz EMIGHOLZ. Producció alemanya. Documental (Arquitectura com a autobiografia, sobre Auguste Perret). Vendes internacionals: Filmgalerie 451. Durada: 1h50. Estrena mundial.

L’enclosure du temps (L’enclosure du temps | The Enclosure of Time). Direcció: Jean-Charles FITOUSSI. Producció francesa. Amb Théophile Gady, Valentine Krasnochok, Bruno Passera, Luis Miguel Cintra. Més informació: Jean-Charles Fitoussi-CAC. Durada: 1h07. Estrena mundial.

Far from Afghanistan. Direcció: John GIANVITO, Jon JOST, Minda MARTIN, YOO Soon-mi i Travis WILKERSON. Coproducció nord-americano-afganesa. Documental. Més informació: Imdb | Farfromafghanistan. Durada: 2h09. Estrena mundial.

El so de les ones (Nami No Oto | The Sound of Waves). Direcció: Ryusuke HAMAGUCHIKO Sakai. Producció japonesa. Documental. Més informació: Ryusuke Hamaguchi – imdb i Ko Sakai – imdb. Durada: 2h22. Estrena internacional.

Chiri (Chiri | Trace). Direcció: Naomi KAWASE. Coproducció nipono-francesa. Documental, amb Uno Kawase, Naomi Kawase, Mitsuki. Vendes internacionals: Kumie, Inc*. Durada: 1h45. Estrena mundial.

Les petxines (Les coquillettes). Direcció: Sophie LETOURNEUR. Producció francesa. Amb Camille Genaud, Sophie Letourneur, Carole Le Page. Tres amigues recorden la setmana boja que van passar al Festival de Locarno i les seves peripècies amoroses. Més informació: Sophie Letourneur – CAC. Durada: 1h15. Estrena mundial.

Rio. Direcció: Sarah MORRIS. Producció nord-americana. Durada: 1h30. Estrena mundial.

La riquesa del llop (La richesse du loup | Rich is the Wolf). Direcció: Damien ODOUL. Producció francesa. Amb Marie-Eve Nadeau, Damien Odoul. Més informació: Damien Odoul – CAC.Durada: 1h26. Estrena internacional.

I, Anna. Direcció: Barnaby SOUTHCOMBE. Coproducció anglo-germano-francesa. Amb Charlotte Rampling, Gabriel Byrne, Eddie Marsan, Hayley Atwell, Jodhi May, Honor Blackman. Vendes internacionals: Bavaria Film Int – Global Screen. Durada: 1h33.

The Capsule. Direcció: Athina Rachel TSANGARI. Producció grega. Amb Ariane Labed, Clémence Poésy, Isolda Dychauk, Evangelina Randou. Vendes internacionals: The Match Factory. Durada: 0h35. Estrena mundial.

***

Jeonju Digital Project.

Light in the yellow breathing space. Direcció: Vimukthi JAYASUNDARA. Coproducció sud-coreano-srilanquesa. Vendes internacionals: Jeonju International Film Festival. Durada: 0h40. Estrena internacional.

The Great Cinema Party. Direcció: Raya MARTIN. Coproducció sud-coreano-filipina. Vendes internacionals: Jeonju International Film Festival. Durada: 1h10. Estrena internacional.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *