Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

5 d'abril de 2012
0 comentaris

Capricci Films escalfa motors “Albert Serra” cara a Canes 2012, amb un doble DVD al mercat

Primer van ser els Cahiers du Cinéma de gener, que van apuntar Història de la meva mort, d’Albert Serra, com un dels títols que podria ser a Canes 2012. Darrerament, ha estat AlloCiné que l’ha inclosa entre les pel·lícules que bé hi podrien ser.

Aquesta setmana (concretament abans d’ahir), Capricci Films, la distribuïdora d’Albert Serra al mercat francès i coproductora de Història de la meva mort, ha llançat al mercat un doble DVD, amb El cant dels ocells i El senyor ha fet en mi meravelles: d’axò s’en diu escalfar l’ambient, just quan les travesses “cannoises” bullen, cara a les dodes de premsa que, entre el 19 d’abril i Sant Jordi, aniran desvelant lesllistes de films seleccionats.

Cal ser molt prudents pel que fa a les expectatives al voltant del nou film d’Albert Serra. Quan diem que pot anar a Canes, òbviament, ens estem referint tant a la Quinzena dels Realitzadors com a la Selecció Oficial. De ben segur, la productora Capricci ha d’estar interessada de tenir el film seleccionat aquest maig, amb tot l’impacte promocional que això significa, amb la mà de programadors de festivals d’arreu del món que corren per la Croisette en aquelles dates i amb el Mercat del Film pel que convingui. Tanmateix, tampoc no s’ha de descartar que la pel·lícula tingui altres nòvies i que el mateix Albert Serra consideri i molt la possibilitat d’anar a un certamen com el de Locarno, dirigit pel seu descobridor i principal avalador Olivier Père. Això, sense oblidar que a Venècia tenen nou director artístic…

FOTO © Andergraun El senyor ha fet en mi meravelles, d’Albert Serra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!