Estrenes: del 29 de febrer al 6 de març de 2012

Llista de films estrenats a bona part de la nostra cartellera.

Estrenes destacades del 29 de febrer al 6 de març de 2012.

I ARA, ON ANEM? (Et maintenant on va où? | Where do we go now? | ¿Y ahora adónde vamos?), de Nadine LABAKI.  Amb Nadine Labaki, Claude Baz Moussawbaa, Layla Hakim. Nota sinòptica: En un poble ärraconat del Líban, envoltat de mines, les dones cristianes i musulmanes tramen un complot per evitar que els seus homes es matin entre ells, mirant de distreure’ls i allunyant-los de les notícies de la guerra. Més informació Fitxa Club 7 Canes 2011.

FAUST (Faust | Fausto), d’ Aleksandr SOKUROV.  Amb Hanna Schygulla, Johannes Zeiler, Florian Brückner. Nota sinòptica:  basada en la primera meitat del drama poètic de Goethe, centrat en l’amor de Faust i Margarida. Més informació: Fitxa Club 7 | Fitxa Club 7 Venècia 2011.

***

Altres estrenes del 29 de febrer al 6 de març de 2012.

LLUMS VERMELLES (Red Lights | Luces rojas), de Rodrigo CORTÉSAmb Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Robert de Niro. Nota sinòptica: Thriller de suspens rodat a Barcelona i Toronto, sobre dos investigadors del frau en fenòmens paranormals i un psíquic llegendari que reapareix després de tres dècades d’absència. Director: Rodrigo Cortés (Pazos Hermos, Orense, Galícia, 1973), el d’ Enterrat (Buried). Estrena d’1 única còpia en catalàCartellera de cinema en català | ni tan sols n’han penjat el tràiler en català | Gencat. Més informació: Catalan Films | Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang). Festivals: Sundance 2012 Premieres | Altres festivals. Premis: pendent.

AL PAÍS DE SANG I MEL (In The Land Of Blood And Honey | En tierra de sangre y miel | Au Pays du Sang et du Miel | Nella terra del sangue e del miele), d’ Angelina JOLIE. Amb Zana Marjanovi?, Goran Kosti?, Rade Šrbed?ija, Vanesa Glodjo. Nota sinòptica: Guerra de Bòsnia, un soldat serbi i una seva antiga xicota, bosniana musulmana, reclosa ara en un camp de concentració serbi. Directora: Angelina Jolie (Los Angeles, Califòrnia, 04.06.1975), actriu i productora, torna a posar-se darrere la càmera, després que ho fes per primer cop el 2007, amb el documental A Place in TimeMés informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang). Festivals: Berlín 2012 Berlinale Special | Altres festivals. Premis: Globus d’Or 2011: 1 nominació (Film de Parla No-Anglesa) | Altres premis.

UN GRAN MIRACLE: TOTHOM ESTIMA LES BALENES (Big miracle: Everybody loves whales | Una aventura extraordinaria | Miracle en Alaska | Qualcosa di straordinario), de Ken KWAPIS.  Amb Drew Barrymore, John Krasinski, John Pingayak. Nota sinòptica: Cercle Polar Àric, 1988. Tres balenes grises s’hi queden atrapades. Recreació de la brega d’un periodista d’Alaska i una activista de Greenpeace, que van aconseguir unir l’exèrcit dels EUA, companyies petrolieres de l’URSS i els inuits, per a salvar-les. Director: Ken Kwapis (Belleville, Illinois, EUA, 17.08.1957). Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang).

ANY DE GRÀCIA (Any de gràcia | Year of Grace |
Año de Gracia), de Ventura PONS.  Amb Intèrprets. Nota sinòptica: Comèdia de “bon rotllo”, amb en David, que té vint anys i arriba a Barcelona buscant una oportunitat, i la Gràcia, que en té seixanta-i-uns-quants i li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció…. Estrena en català: Cartellera de cinema en català | Cartell | Tràiler CatGencat. Més informació: Fitxa Club 7 | Ventura Pons torna a la comèdia amb ‘Any de Gràcia’ (M.S., Vilaweb).

TOCAT DE L’ALA (Haywire | Indomable | Knockout – Resa dei conti), de Steven SODERBERGH. Amb Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Channing Tatum. Nota sinòptica: Una jove i eficient agent a l’ombra. Director: Steven Soderbergh (Atlanta, Geòrgia, EUA, 14.01.1963) sempre va driblant els que el van donant per acabat. Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang). Festivals: Berlín 2012 Fora de Competició. Premis: pendent.

CHRONICLE (
Chronicle), de Josh TRANK.  Amb Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan. Nota sinòptica: Tres nois d’institut passen a tenir a poders sobrenaturals, que (no cal dir-hop) fan servir a pleret, però també els faran sobreeixir la seva cara més fosca. Director: Josh Trank (Los Angeles, Califòrnia, EUA, 19.02.1985) debuta al cinema després d’haver dirigit diversos episodis de la sèrie televisiva The Kill Point (2007). Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang). Festivals: festivals en què ha participat. Premis: pendent.

***

Més informació.

Les estrenes de la setmana, a VilawebEls últims films de Ventura Pons i Angelina Jolie, a la cartellera.

***

FOTO © Concorde Filmverleih GmbH Tocat de l’ala, de Steven Soderbergh

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *