Estrenes: del 22 al 28 de febrer de 2012

Llista de films estrenats a bona part de la nostra cartellera.

Estrenes destacades del 22 al 28 de febrer de 2012.

LA MEVA SETMANA AMB LA MARILYN (My Week With Marilyn| Mi semana con Marilyn), de Simon CURTISAmb Michelle Williams, Eddie Redmayne , Kenneth Branagh. Nota sinòptica: Basat en els relats autobiogràfics de Colin Clark, que el 1956 era un jove llicenciat d’Oxford delerós de treballar al món del cinema i acabà passant una setmana amb Marilyn Monroe, quan l’actriu, en plena lluna de mel amb Arthur Miller, havia fet cap a Londres per a rodar-hi El príncep i la coristaMés informació: Fitxa Club 7.

POLISSE (Polisse), de MAÏWENN.  Amb Karin Viard, Marina Foïs, Joey Starr, Nicolas Duvauchelle. Nota sinòptica: La vida quotidiana dels policies de la BPM (Brigada de Protecció de Menors). Més informació: Fitxa Club 7 Canes 2011.

LA INVENCIÓ D’HUGO CABRET (Hugo | La invención de Hugo | Hugo Cabret), de Martin SCORSESE. Amb Asa Butterfield, Jude Law, Chloë Grace Moretz, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Christopher Lee. Nota sinòptica: Basant-se en el llibre de Brian Selznick, Scorsese entra en la tecnologia del 3D de la mà d’aquesta història sobre el nen orfe que la fa per l’Estació Central de París el 1930 i compta amb una gran imaginació, que li permet aguantar el que està vivint, sobretot des que s’ha quedat orfe. Més informació: Fitxa Club 7.

Altres estrenes del 22 al 28 de febrer de 2012.

GHOST RIDER: ESPERIT DE REVENJA (Ghost Rider: Spirit of VengeanceGhost Rider: Espíritu de venganzaGhost Rider : L’Esprit de Vengeance), de Mark NEVELDINE i Brian TAYLOR.  Amb Nicolas Cage, Ciarán Hinds, Idris Elba. Nota sinòptica: Seqüela de Ghost Rider (2007), novament amb Nicolas Cage, que ara ha d’abandonar l’amagatall on era, a l’est d’Europa, perquè ha de parar els peus al diable, que pretén agafar forma humana. DirectorsMark Neveldine (Watertown, Nova York, EUA, 11.05.1973) i Brian Taylor, parella avesada als thrillers d’acció, futuristes o no, sempre proteics. Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang)

***

Més informació.

Les estrenes de la setmana, a Vilaweb: Les estrenes: ‘Hugo’ de Scorsese arriba a la gran pantalla.

***

FOTO © Paramount Pictures La invenció d’Hugo Cabret, de Martin Scorsese

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *