Estrenes: del 15 al 21 de febrer de 2012

Llista de films estrenats a bona part de la nostra cartellera.

Estrenes  del 15 al 21 de febrer de 2012.

THE GREY (The Grey | Infierno blanco | Le Territoire des loups), de Joe CARNAHAN. Amb Liam Neeson, Dallas Roberts, Frank Grillo, Dermot Mulroney. Nota sinòptica: Una colla de treballadors d’una refineria, grisos, no gens disciplinats, tenen un accident d’aviació quan anaven cap a Alaska i breguen per sobreviure al fred, el gel i la neu i a una manada de llocs famèlics. Vídeos: | Tràiler VE |Tràiler VF. Webs oficials: Thegreythemovie (ang) {f} |  Infierno blanco (esp) | Leterritoiredesloups (fr) {f}. Distribuïdores: DeA {f} {t}| Metropolitan {f} {tMés informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | La Butaca (esp) | Comme Au Cinema (fr) | My Movies (it).

A BOCA DE CANÓ (À bout portant | Point Blank | Cuenta atrás), de Fred CAVAYÉ. Amb Gilles Lellouche, Roschdy Zem, Gérard Lanvin, Elena Anaya. Nota sinòptica: Thriller d’acció i suspens, en què un infermer ha d’ajudar a fugir un pacient sota vigilància policial, després que li hagin segrestat la dona. Vídeos: Tràiler VO | Tràiler VOSA | Tràiler VE | Webs oficials: Aboutportant (fr) | {f}. Distribuïdores: A Contracorriente {f} {t} | Gaumont {f} {t} | Magic Pictures (ang). Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | La Butaca (esp) | Comme Au Cinema (fr) | My Movies (it). Festivals: Festivals. Premis: Premis.

HOLA! QUÈ FAS? (Buna! Ce faci? | Hello! How Are You?), d’ Alexandru MAFTEI. Amb Dana Voicu, Ionel Mihailescu, Paul Diaconescu, Jordi Garcia. Nota sinòptica: Comedieta sobre una parella que duen vint anys de casats i, cadascun d’ells per separat, vol reviscolar la passió amb el respectiu amant, per internet… Vídeos: Tràiler VOSA | Tràiler VF . Webs oficials: Bunacefaci (ro) | Facebook-Buna Ce Faci? (ro). Distribuïdores: Paycom Multimedia. Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | La Butaca (esp) | AlloCiné (fr). Festivals: Festivals. Premis: pendent.

VERGONYA (Shame), de Steve McQUEEN. Amb Michael Fassbender, Carey Mulligan, James Badge Dale. Nota sinòptica: el desfici sexual d’un home de trenta anys a Nova York. Més informació: Fitxa Club 7.

VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA 2: L’ILLA MISTERIOSA (Journey 2: The Mysterious Island | Viaje al centro de la Tierra 2: La isla misteriosa | Voyage au centre de la Terre 2: l’île mystérieuse | Viaggio nell’isola misteriosa), de Brad PEYTON.  Amb Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens, Michael Caine, Luis Guzmán. Nota sinòptica: Cinta d’aventures protagonitzada per un xicot que fa cap a una illa misteriosa, en haver-ne rebut un missatge d’auxili; però aquella illa… sobre el mata no hauria ni d’existir i quan hi arriben, el noi, son pare i tota una trepa que l’ajuden, s’hi troben criatures monstruoses, muntanyes d’or, volcans i tot de sorpreses impensables que hauran de superar si volen tornar a casa sans i estalvis. Estrena en català: Cartellera de cinema en català | CartellEspot | Gencat. Vídeos: Tall 1 VCAT | Tall 2 VCAT | Tràiler VO | Tràiler VOSE | Tràiler VF | Tràiler VIWebs oficials: Themysteriousisland (ang) | Facebook-Journey2:TheMysteriousIsland | Twitter. Distribuïdores: WB | WB France | WB Italia | WB (EUA) {Twitter WB}. Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | La Butaca (esp) | Comme Au Cinema (fr) | My Movies (it).

YOUNG ADULT (Young Adult), de Jason REITMAN.  
Amb Charlize Theron, Patrick Wilson, J.K. Simmons. Nota sinòptica: Comèdia amb guió de Diablo Cody (Juno), que gira entorn dels eterns adolescents. Més informació: Fitxa Club 7.

LA DONA DE NEGRE (The Woman in Black | La mujer de negro | La Dame en noir), de James WATKINS.  Amb Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer. Nota sinòptica: Un jove advocat que és a la casa d’un difunt de la ruralia anglesa topa amb una misteriosa dona vestida de negre. Estrena en català: Cartellera de cinema en català | CartellEspot | Gencat. Vídeos: Tràiler VCAT | Tràiler VO | Tràiler VE | Tràiler VF | Tràiler VI. Webs oficials: Womaninblack (ang) {f} {t} | Lamujerdenegrolapelicula (esp) | Ladameennoir-lefilm (fr) {f}. Distribuïdores: Aurum {f} {t} | Metropolitan {f} {t}| Videa-CDE {f} {t}. Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | La Butaca (esp) | Comme Au Cinema (fr) | My Movies (it).

***

Més informació.

Les estrenes de la setmana, a Vilaweb: Charlize Theron i Daniel Radcliffe protagonistes d’aquesta setmana.

***

FOTO © Gaumont Distribution Gilles Lellouche, a A boca de canó, de Fred Cavayé

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *