Estrenes: del 25 al 31 de gener de 2012

Llista de films estrenats a bona part de la nostra cartellera.

Estrenes destacades, del 25 al 31 de gener de 2012.

ARRUGUES, d’ Ignacio FERRERAS.

Títol original: Arrugas. Film d’animació per a adults, que adapta el còmic de Paco Roca, sobre la relació entre uns interns de geriàtric. Estrena molt limitada en català: Cartellera de cinema en català | Cartell | Tràiler Cat | Espot | Gencat.  Web: Arrugas (esp | gal | ang). Més informació: Cinema Truffaut – Girona | Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb. Festivals: Sant Sebastià 2011 · Zabaltegi – Nous Directors | Xixón 2011 · Esbilla. Premis: Gaudí 2011: 1 nominació (Animació) | Goya 2011: 2 nominacions (Guió Adaptat, Animació). Distribuïdores: Wanda (Esp).

**

J. EDGAR, de Clint EASTWOOD.

Exploració de les vides pública i privada de John Edgar Hoover. Amb Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Judi Dench, Naomi Watts. Informació: Fitxa Club 7.

ALBERT NOBBS, de Rodrigo GARCÍA.

A la Irlanda del segle XIX, una dona es fa passar per home per a poder treballar en un hotel i, al cap dels anys, aquella decisió la té empresonada íntimament. Amb Glenn Close, Janet McTeer, Antonia Campbell-Hughes, Mia Wasikowska. Estrena —molt limitada— en català: Cartellera de cinema en català | Cartell | Tràiler Cat | Espot | Gencat.  Web: Albertnobbs (ang) | Facebook (ang). Més informació: Fitxa Club 7 | Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb. Festivals: Toronto 2011 · Gala Presentations | Sant Sebastià 2011 · Oficial Fora de Competició (Premi Donostia a Glenn Close) | Altres festivals. Premis: ISA 2011: 1 nominació (Actriu Secundària -Mc Teer-) | LAFCA 2011: 1 nominació (Actriu Secundària -McTeer-) | SAGA 2011: 2 nominacions (Actriu -Close-, Actriu Secundària -McTeer-) | Globus d’Or 2011: 3 nominacions (Actriu Dramàtica -Close-, Actriu Secundària -McTeer-, Cançó -“Lay Your Head Down”-) | Oscars 2012: 3 nominacions (Actriu -Close-, Actriu Secundària -McTeer-, Maquillatge) | Altres premis. Distribuïdores: Emon (Cat).

***

Altres estrenes, del 25 al 31 de gener de 2012.

TOT EL QUE ESTIMO, de Jacek BORCUCH.

Títol original: Wszystko, co kocham. Altres títols: All That I Love | Aquello que amamos. Primavera juvenil, a la Polònia de 1981, en què el règim comunista promulga la llei marcial, per tallar l’avenç imparable de Solidarnosc. Web: Oficial 2 (ang) | Oficial 1 (ang/pl). Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb.  Festivals:  Sundance 2010 · Ficcions d’Arreu | Altres festivals. Premis: premis. Distribuïdores: Aquelarre Cine (esp).

UNDERWORLD: DESPERTAR, de Måns MÅRLIND, Björn STEIN.

Títol Original: Underworld: Awakening. Altres títols: Underworld 4: El despertar | Underworld: Nouvelle ère. Vídeos: Tràiler VO | Tràiler VE | Tràiler VOSF. Web: Entertheunderworld (ang). Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb.  Distribuïdores: Sony-Esp.| SNDSony-It.

EL MONJO, de DOMINIK MOLL.

Títol original: Le moine. Adaptació d’una novel·la gòtica publicada el 1796, rodada en part al nostre país. Amb Vincent Cassel, Sergi López, Jordi Dauder, Geraldine Chaplin. Déborah François, Joséphine Japy. Estrena d’una única còpia en català: Cartellera de cinema en català. Més informació: Fitxa Club 7.

PROPIETAT VIOLADA, de Joel SCHUMACHER.

Títol original: Trespass. Altres títols: Bajo amenaza. Una família aparentment feliç i benestant es troba que els entren a casa i, durant les hores que els lladres els retenen segrestats per aconseguir els calés i diamants que han vingut a robar, van esclatant les tensions entre els assaltants i també entre el matrimoni. Vídeos: Tràiler VO. Web: Trespass-themovie (ang) | Bajoamenaza (esp). Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb. Festivals:  Toronto 2011 · Gala Presentations | Altres festivals. Distribuïdores: Aurum (esp) .

EIVISSA OCCIDENT, de Günter SCHWAIGER.

Títol Origial: Ibiza Occident. Altres títols: Ibiza Occidente. Documental. Vídeos: Tràiler VOSA. Més informació: Cartellera Cat | La Butaca (esp) | Imdb.

POPIELUSZKO: LA LLIBERTAT ÉS DINS NOSTRE, de Rafal WIECZYNSKI.

Títol Original: Popieluszko. Wolnosc jest w nas. Altres títols: Popieluszko: Freedom Is Within Us | Popieluszko: la libertad está en nosotros | Popieluszko – Non si può uccidere la speranza. Biopic del pare Jerzy Popieluszko. Amb Adam Woronowicz. Vídeos: Tràiler VO | Tràiler VE | Fragment VI. Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb.

***

Més informació.

Les estrenes de la setmana, a Vilaweb: La vida de J.Edgar interpretada per DiCaprio i dirigida per Eastwood.

***

FOTO © Wanda Arrugues, d’Ignacio Farreras

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *