Imatges del rodatge de la nova pel·lícula d’Albert Serra

La cadena televisiva France 3 ha emès aquest reportatge sobre el rodatge de la nova pel·lícula d’Albert Serra, Història de la meva mort:

Ho anuncien així “Albert Serra fila la trobada entre en Casanova i en Dràcula al castell de Bourgon”. I és en aquest castell on s’ha filmat el reportatge.

La productora francesa Capricci (també distribuïdora dels films de Serra al mercat francès) hi està apostant molt fort. A començament de juliol, a la seva “newsletter” ja ens feia saber que havien començat les localitzacions per a la pel·lícula i que el rodatge seria el setembre a França i Romania. I explicaven: A França, en un ambient de disbauxa artística i llibertina, les aventures d’un marquès madur, sempre acompanyat pel seu criat, en terres septentrionals, en un petit poble de camperols rodejat de boscos frondosos. El marquès te anomenada per les seves espectaculars conquestes sexuals. Tanmateix, quan hi arriba el comte, l’ambient al poblet es torna cada cop més tenebrós i terrible, fins a confluir de forma abrupta en l’estrany i misteriós desenllaç final.

A començament de setembre, ens feien saber que el rodatge del nou film d’Albert Serra havia començat ja a final d’agost a Romania i França. I a l’octubre ens mantenen informats que el rodatge ja s’ha traslladat totalment a França (com es diu també al reportatge televisiu emès per France 3).

Recordem que el 4 de març de 2011, ja vam parlar d’aquest projecte a l’apunt “Història de la meva mort”: el nou títol d’Albert Serra, immediatament ampliat per aquest altre: Més informació sobre “Història de la meva mort”, d’Albert Serra.

Actualització 23.10.2011 Un article publicat, en francès, sobre aquest rodatge:
Un film sur Dracula et Casanova à Montourtier

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *