El Truffaut de Girona rebrà divendres Isaki Lacuesta i l’equip del film

Fent honor a la seva funció cultural i social, divendres passat, el Cinema Truffaut, de Girona, va estrenar Los pasos dobles, d’Isaki Lacuesta -que havia estat crític de cinema a Diari de Girona, com recorda el seu col·lega i amic Pep Prieto-. No cal dir que l’endemà dissabte, quan la pel·lícula guanyà la Petxina d’Or  -sembla que al Truffaut també en diuen “Concha” (argggg!)-, s’hi desfermà l’eufòria. No tan sols perquè l’autor sigui un cineasta “de la casa”, sinó també perquè el film s’avé plenament als conceptes pels quals es va engegar el projecte mateix del Truffaut: apostar pel cinema de creació, suport als creadors catalans, garantir l’estrena a Girona d’aquells títols de valor que el sistema comercial no ofereix al públic.

I divendres, dia 30, a les 8 del vespre, és previst que Isaki Lacuesta sigui al Truffaut, amb membres de l’equip del film, per a presentar la pel·lícula i, esclar, per a celebrar-la, brindar per la Petxina d’Or i, per què no dir-ho, aixecar també la copa pel fet que existeixin sales com el Truffaut.

FOTO Cartell de Los pasos dobles, d’ Isaki Lacuesta

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *