Venècia 2011 · Fora de competició: “The Moth Diaries”, de Mary Harron

The Moth Diaries (The Moth Diaries)

Una clàssica història de terror, suspens i morts vivents, però alhora és també un potent drama emocional, afirma la directora, Mary Harron, cineasta que començà en el terreny del cinema independent —I Shot Andy Warhol (1996)— i derivà posteriorment cap a un producte com American Psycho (2000) i treballant sobretot en sèries de televisió.

The Moth Diaries (The Moth Diaries)

Director Mary Harron. Guió Mary Harron, basat en la novel·la The Moth Diaries, de Rachel Klein. Producció Mediamax (Mont-real, Canadà). Coproducció Samson Films (Dublín, Irlanda). Durada 1h25.

Intèrprets Sarah Bolger, Sarah Gadon, Lily Cole, Scott Speedman.

Sinopsi Rebecca, una noia turmentada pel suïcidi del seu pare, ha començat d’interna el primer curs de batxillerat en una escola d’elit. La seva amistat amb la innocent Lucy va esvaint-se amb l’arribada d’Ernessa, una xicota misteriosa i fascinant. Amesura que Ernessa va captant l’atenció de Lucy, el cos d’aquesta, jove i sa com era, va empal·lidint i va quedant cada cop més feble i demacrat, com si alguna cosa li xuclès la vida mateixa. Sense l’amistat de Lucy, Rebecca queda penjada del guapo Mr. Davies, el professor d’anglès que fa un curs sobre literatura dels fenòmens sobrenaturals. Enderiada amb Carmilla, el relat de vampirs de Le Fanu, encara sospita més de l’extravagant Ernessa i de com s’està consumint Lucy; de manera que quan comença a haver-hi morts misterioses a l’escola, queda ben convençuda que Ernessa és una vampir.

Vídeos
[x] Webs oficials [x] Facebook oficial [x]

Mostra de Venècia 2011 [Fora de competició: The Moth Diaries (it / ang) -enllaç que caduca-]  Festival de Toronto 2011 [Special Presntation: The Moth Diaries (ang)]


Apunts de context en aquest blog [Venècia 2011: programa diari]


Més informació [MyMovies (it)] [IMDB (ang)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)]

Vendes internacionals [Wild Bunch] Dist. cat. [x] Dist. esp. [x] Dist. fr. [x] Dist. it. [x]

***

Apunts d’actualització, en aquest blog, posteriors a Venècia 2011 [x]

Actualitzacions informatives posteriors a Venècia 2011 [x]

***

FOTO © Wild Bunch Un cartell de The Moth Diaries, de Mary Harron

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *