Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

29 de març de 2011
0 comentaris

L’expectació i l’especulació organitzen un bon rebombori amb “L’arbre de la vida”, de Terrence Malick

És impossible que el nou film de Terrence Malick pugui estar a l’alçada de les immenses expectatives que ha generat i dels rebomboris que es munten al seu voltant.

Ahir mateix, notícies procedents de Londres asseguraven que la pel·llícula es passaria a la capital britànica el 4 de maig de 2011, és a dir abans de Canes. La cosa va córrer com un reguer de pòlvora, ja que, si era cert, això impedia automàticament que L’arbre de la vida anés a concurs. Certament, quedava l’opció que es projectés fora de competició… Però avui, les mateixes fonts (la revista Empire) ho han desmentit i totes les especulacions tornen a situar el film en la cursa per la Palma d’Or.

Recordem que, oficialment, no és pas previst que s’anunciï res, de res, fins al 14 d’abril.

Simultàniament, s’han posat en circulació un tercer i quart cartells de L’arbre de la vida,  que, en algun cas, signifiquen un important canvi d’imatge…

Als Estats Units, aposten ara per aquest mosaic de fotografies i a França, la distribuïdora EuropaCorp, per una variant del segon cartell, afegint-hi la imatge de Brad Pitt. I, posats, recordem-ne el primer, de acrell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!