Els d’Intereconomía, productors associats de “Bruc: la llegenda”…

Ahir, tot editant l’apunt amb la fitxa de Bruc: la llegenda, vaig veure que (com ja se sap) es tracta d’una producció del gironí Edmon Roch, a través d’ Ikiru Films, amb la participació de Televisió de Catalunya, de Mesfilms Inversions (societat creada per la Generalitat de Catalunya per a coproduir llargmetratges), Telefónica —cosa que em provoca una primera sorpresa— i Bruc Laurion AIE (AIE vol dir “Agrupación de Interés Económico”).

El que debò em va impactar fou “descobrir” quina era l’empresa productora associada: El Toro Pictures. Vaig anar al Google, hi poso “Toro Pictures” i hi trobo l’enllaç amb l’article d’ “El Confidencial Digital”, datat el 25 d’abril de 2008, en què s’informa, entre altres coses que “El Toro Pictures” és la divisió del Grupo Intereconomía dedicada a la producció cinematogràfica, al capdavant de la qual hi ha Jordi Gasull (nom que coincideix amb el del coguionista de Bruc i autor del relat en què es basa el guió del film).

El web de Toro Pictures [Toropictures (esp)]

Per cert (deixeu-m’hi posar un xic de conya): no era cap a Montserrat que aquella mena de caracremades d’avui en dia es dedicaven a serrar el “Toro”?

FOTO © Universal  Bruc: la llegenda, de Daniel Benmayor

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *