Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

23 de desembre de 2010
0 comentaris

Gaudí 2010: les nominacions

Com us podeu imaginar, ahir, quan es van fer públiques les nominacions de la tercera edició dels Premis Gaudí, vaig estar mirant de fer-ne un apunt. Aquest apunt. Però no hi va haver manera de trobar la llista sencera de nominacions. Cap mitjà català no va penjar-la al web i l’acadèmia catalana de cinema no l’ha penjada al seu web fins avui (al facebook de l’acadèmia ahir se’n podia veure una fotografia que es feia poc llegible). Fa vergonya tanta misèria informativa, però és així, que hi farem! Certament, hauria pogut editar-ne jo mateix una llista, a partir de l’article publicat en un mitja`en espanyol; però ni tenia la garantia que fos completa, la informació, ni em venia de gust haver de fer aquesta mena d’espeleologia.

La notícia, sí, corregué bé pels mitjans. Podem llegir la nota de premsa que l’acadèmia ha penjat avui [«Pa Negre», «Herois» i «Buried» les candidates més nominades dels III Premis Gaudí] i el que n’han dit els diaris nostrats: ‘Pa negre’, ‘Buried’ i ‘Herois’, les més nominades dels premis Gaudí (Ara) | ‘Pa negre’ surt davant (Bernat Salvà, Avui+ElPunt) | ‘Pa negre’ ratifica el seu èxit amb 15 nominacions per als premis Gaudí (El Periódico)

La llista oficial de nominats [Nominats als III Premis Gaudí]

Aquestes nominacions ja les he incorporades al Comptador de premis anuals 2010.

Tot i que era ben previsible, no cal que us digui fins a quin punt me n’he alegrat de l’èxit de Pa negre en aquestes nominacions. Tanmateix, vull mirar-me bé el conjunt de totes les candidatures i les absències que s’hagin produït, per a fer-ne un comentari, que publicaré un dia d’aquests.

FOTO © Emon Francesc Colomer, a Pa negre, d’Agustí Villaronga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!