Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

20 de desembre de 2010
3 comentaris

El web de “Bruc, la llegenda”, que s’estrena aquesta setmana

www.bruc-lapelicula.es/cat aquest és el web de Bruc, la llegenda, la producció d’ Ikiru films que, dirigida per Daniel Benmayor; protagonitzada per Juan José Ballesta, Vincent Pérez i Santi Millan i distribuïda per la “major” Universal, arriba dimecres a bona part de la nostra cartellera, en català i castellà.

Si la llegenda real és aquella tan coneguda del famós timbaler (que si s’hagués tocar altres coses, segurament ja faria temps que arribaríem a París amb TGV), l’argument de la pel·lícula ficciona el després d’aquella derrota de l’exèrcit napoleònic, empescant-se’n una d’acció protagonitzada per l'”heroi” del Bruc. Tant que, de nom, els responsables del film, li han posat Bruc, al personatge!

Quina mala pinta que va agafant tot plegat!

FOTO Cartell català de Bruc, la llegenda, de Daniel Benmayor

  1. Una dada curiosa és que la pel·lícula s’ha rodat en doble versió (sic). De debò surt més a compte rodar totes les seqüències dialogades dues vegades (la primera en català, la segona en castellà) abans que rodar en una llengua i doblar a l’altra? No deu ser que amb la doble versió s’obta a cobrar una subvenció més? M’agradarà veure en quins cinemes acaba la versió original catalana, si s’edita en dvd, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!