Tràiler oficial (VO): “L’arbre de la vida”, de Terrence Malick

I, per fi, s’ha penjat a la xarxa el tràiler de L’arbre de la vida (The Tree of Life), de Terrence Malick.

L’acció del film se situa a Texas, final dels anys seixanta. A Jack, el gran de tres germans, se li acaba de morir el segon germà, RL. En aquesta fatalitat de la vida, Jack recorda quan era petit, aquella època feliç quan encara era fill úic, creixent amanyagat per l’amor incondicional de la mare. I se li obren les portes de la memòria: els records li brollen… amb els germans petits que acaparen l’atenció de la mare, la disciplina d’un pare absent i autoritari. Evocant aquell passat viscut per Jack, seguint-li el recorregut iniciàtic, a mesura que va perdent les il·lusions i la innocència, s’explora el cicle de la vida que mai no para de girar al voltant nostre i que ens aboca ara a la felicitat, ara al drama.

El repartiment: Brad Pitt (Sr. O’Brien), Jessica Chastain (Sra. O’Brien), Sean Penn (Jack, adult), Joanna Going (la dona de Jack), Zach Irsik (fill de Jack), Fiona Shaw (l’àvia), Jackson Hurst (oncle Ray), Crystal Mantecon (Elisa), Michael Showers (Sr. Brown), Kimberly Whalen (Sra. Brown), Will Wallace (Will), Chris Orf (Sr. Bates) Erinn Allison (Sra. Bates), Brayden Whisenhunt (Jo Bates), Cole Cockburn (Harry Bates), Tamara Jolaine (Sra. Stone), Tom Townsend (Randy), Margaret Hoard (Jane), Jodie Moore (Sr. Walsh), Robin Read (Sra. Walsh)

El tràiler (VO):

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *