El 22 de desembre s’estrena en català “El discurs del rei”

El 22 de desembre de 2010, s’estrena també en versió doblada al català El discurs del rei, de Tom Hooper.

Aquesta història del tartamut rei Jordi VI d’Anglaterra (pare d’Isabel II) i el polèmic terapeuta que l’ajudà a articular bé el discurs verbal quan accedí sobtadament al tron ja ha guanyat 5 premis BIFA (del cinema independent “britànic”); el seu protagonista, Colin Firth, ha estat guardonat com a Millor Actor per l’associació de crítics de WAshington DF, i als premis del cinema “independent” dels Estats Units (ISA), l’han nominada com a Millor Pel·lícula Estrangera.

VÍDEO © DeAPlaneta Tràiler d’ El discurs del rei, de Tom Hopper

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *