Albert Serra a la 22 de Girona

Dimarts, 5 d’octubre de 2010, a les 8 del vespre, Albert Serra serà a la Llibreria 22, de Girona, per a presentar (amb Imma Merino) el pack amb els DVD d’ Honor de cavalleria, El cant dels ocells, etc. i el llibre (amb pròleg de Pere Gimferrer) Plano a plano, traducció de l’original francès amb les notes d’Albert Serra sobre Honor de cavalleria, reagrupades i estudiades pel crític Cyril Neyrat. 

Al mateix acte s’hi presentarà també el llibre Andergraun. Un recorrido épico en imágenes, que, tot fent referència a la productora de Serra (Andergraun), li’n recorre l’univers creatiu mitjançant les fotografies de Román Yñán.

FOTO © Intermedio Caràtula del pack DVD+llibre Honor de cavalleria, El cant dels ocells

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *