Deauville 2010: els premis

Mare i filla, de Rodrigo García (ja estrenada a bona part de la nostra cartellera), ha guanyat el Grand Prix del Festival de Deauville (3-12 de setembre de 2010).

El jurat, presidit per Emmanuelle Béart, i format conjuntament amb Jeanne Balibar, Christine Citti, Lucas Belvaux, Faouzi Bensaïdi, Fabrice Du Welz, Nilda Fernandez, Tony Gatlif, Denis Lavant i Abderrahmane Sissako, ha atorgat també l’anomenat Premi del Jurat, que ha estat (ex-aequo) per a Winter’s Bone, de Debra Granik, i per a The Myth of American Sleeppower, de David Robert Mitchell.

Per la seva banda, el Jurat del Premi Revelació Cartier, format per Manuel Pradal (president), Emma Luchini, Roxane Mesquida, Jonathan Lambert i Sébastien Thiery, ha atorgat el Premi Revelació Cartier a Holy Rollers (Jewis Connection), de Kevin Asch.

Finalment, el Jurat de la Crítica Internacional, ha atorgat el Premi de la Crítica Internacional a Enterrat (Buried), de Rodrigo Cortés.

El palmarès sencer de Deauville 2010, clicant aquí [Palmarès Deauville 2010]

FOTO Cartell de Mare i filla, de Rodrigo García

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *