Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

12 de setembre de 2010
1 comentari

“Bruc”: primer tràiler

Em fa més por que una pedregada, Bruc, de Daniel Benmayor; perquè fàcilment pot representar més aviat tot allò que el cinema fet a casa nostra faria bé a defugir. I pel fet que es desempolsegui aquell personatge de Santpedor… que no fou precisament en Guardiola! Tanmateix, la pel·lícula se l’ha de veure, quan s’estreni, i mirar-la sense prejudicis.

De moment, un primer tràiler:

Tot i que potser el veureu millor clicant aquí [Tràiler a Ikiru Films (cat)]

  1. Veient el tràiler, sembla que nomès per aquesta llarguíssima escena, podria ser una visió del Timbaler del Bruc fugint de la mitificació, esgotat pels horrors de la guerra. Crec que és en Juan José Ballesta qui fa del Timbaler, que va aprendre català pel seu personatge.
    Jo també crec que tenim que veure’l sense prejudicis, n’espero que no hi haurà la divisió d’opinions que va tenir “Salvador Puig Antich” (tot i que a mi em va agradar moltíssim, aquesta).
    Però aquesta escena, sembla que també és una crítica als horrors de la guerra. Perquè els catalans som pacífics, no tenim que llençar-nos a fer d’obres tipus “Sangre de Mayo”. Tot i que una pel.lícula sobre el setge a Barcelona del 1714 la veuria jo amb toc èpic i heroïc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!