Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

1 d'agost de 2010
0 comentaris

AV7D · Altres articles: del 29 de juliol al 4 d’agost de 2010

Recull d’articles sobre qüestions cinematogràfiques publicats entre el 29 de juliol i el 4 d’agost de 2010

***

OPINIÓ.

La sang de les bèsties (Àngel Quintana, Avui+ElPunt): L’any 1950, un documental titulat “La sang des bêtes”, dirigit per Georges Franju, va tenir un gran impacte a l’Estat francès (..) És d’ingenus pensar que el Parlament va votar a favor dels drets dels animals. Va votar contra un símbol espanyol per establir el dret a la diferència. Si els catalans no volem tenir res a veure amb el que alguns anomenen “la fiesta nacional” és perquè existeix un clar desig de sentir-nos diferents.

Adam Sandler i la immaduresa (Jordi Costa, Avui+ElPunt): Sandler és el gran còmic de la generació de la immaduresa: la dels qui han superat per l’esquerra el peterpanisme convertint una autoinfantilització agressiva en estratègia d’etern ajornament de la responsabilitat adulta.

***

INFORMACIÓ.

Mor Cecchi d’Amico (Avui+ElPunt): La guionista Suso Cecchi d’Amico, col·laboradora dels grans cineastes del neorealisme italià i autora, entre molts altres, dels guions de “Lladre de bicicletes” i “Rocco i els seus germans”, va morir ahir a Roma a l’edat de 96 anys.

***

FOTO Bellissima, de Luchino Visconti, amb Suso Cecchi d’Amico al guió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!