Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de juliol de 2010
0 comentaris

AV7D · Altres articles: del 30 de juny al 7 de juliol de 2010

Recull d’articles sobre qüestions cinematogràfiques publicats entre el 10 i el 14 de juny de 2010

***

LLEI DEL CINEMA.

Els articles sobre el projecte de Llei catalana de cinema, clicant aquí [Especial ‘Debat’: la Llei del Cinema]. Nota L’actualització d’aquest recull sobre la Llei del Cinema ha estat interrompuda durant el mes de maig i bona part de la segona quinzena de juny de 2010.

***

OPINIÓ.

Llegint pel·lícules (Jordi Costa, Avui+El Punt): Un film desconegut i un festival impossible amb dots endevinatòries: propostes cinèfiles perfectes… que es fan realitat sobre el paper.

Entre l’art i la política (Nando Salvà, El Periódico): Al capdavant de l’Acadèmia, Álex de la Iglesia ha rentat la cara al cine espanyol (..) Potser, però, sobretot, és reconèixer la persona que ha dignificat el nostre cine de gènere i ha modernitzat la nostra indústria. -Nota: el remarcat, és meu-

***

INFORMACIÓ.

La Ciutadella (de Roses) esdevé una sala de cine a l’aire lliure (Jordi Camps Linnell, Avui+ElPunt)

El Periódico ofereix la pel·lícula ‘Cataluña-Espanya’ (El Periódico): (..) a partir d’avui fins diumenge de la setmana que ve, dia 11, el DVD del documental “Cataluña-Espanya”, en què la directora catalana Isona Passola desdramatitza el sempitern debat polític sobre l’encaix entre Catalunya i Espanya. La pel·lícula es vendrà amb el diari per 1,95 euros.

Suspens quotidià (Xavier Roca, Avui+El Punt): Ni zombis, ni dimonis, ni éssers d’ultratomba. L’ésser més inquietant de “Mientras duermes”, la nova pel·lícula de Jaume Balagueró, és un personatge tan domèstic com el porter d’un edifici.

Álex de la Iglesia rep el Premio Nacional per la tasca de consens (José Carlos Sorribes, El Periódico)

Barcelona s’omple de cinema jueu (Vilaweb) | El cine més intercultural (Cristina Savall, El Periódico) # Festival de Cinema Jueu de Barcelona.

***

FOTO © Rezo Films Jaffa, de Keren Yedaya, es projecta al Festival de Cinema Jueu de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!