Marco Bellocchio impartirà la “Lliçó de Cinema” de Canes 2010

Segons que informa AlloCiné, Marco Bellocchio pren el relleu dels germans Dardenne,  Quentin tarantino, Stephen Frears, Wong Kar-wai, Martin Scorsese, Nanni Moretti… i tant d’altres, que a les darreres edicions del Festival de Canes han protagonitzat una de les activitats paral·leles del certamen amb més prestigi: “La lliçó de cinema“.

Normalment, el director va acompanyat d’un crític cinematogràfic amb qui mantenen un diàleg sobre el cinema, la seva manera d’entendre’l i de fer-lo, amb assistència d’un nombre important de cinèfils d’arreu.

En competició l’any passat amb Vincere, Marco Bellocchio és força habitual a Canes, on ha estat membre del jurat (2007) i hi ha presentat pel·lícula en 10 ocasions.

Actualització del 08.05.2010 El Festival de Canes ha emès un comunicat que confirma Marco Bellocchio com a impartidor de la Lliçó de Cinema d’enguany.

FOTO © 01 Dist Marco Bellochio

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *