Tràiler: “Còpia certificada”, d’Abbas Kiarostami

Juliette Binoche treballa amb Abbas Kiarostami, No és pas la primera vegada, perquè Binoche ja apareixia a Shirin (2008); però, per les característiques d’aquell film, podem considerar  Còpia certificada com de debò la seva primera obra conjunta. Era un projecte que se’n parlava fa ben bé un parell d’anys i que finalment es presenta a la Competició de Canes.

Amb producció francesa (MK2) i Italiana (BiBi); amb localitzacions a la italiana San Gimignano, i protagonitzada per Binoche i William Shimell… tot plegat genera una certa inquietud de si no ens trobarem davant una d’aquelles operacions occidetalitzadores que se sol fer amb els més destacats cineastes orientals, buscant-los ampliar l’abast del públic i alhora rendibilitzar-los, en clau de producte de prestigi. Els francesos hi tenen una mica la mà trencada, en aquestes coses, i a vegades el resultat ha estat bo, però d’altres…

El tràiler que ara se’ns presenta és diguem-ne peculiar -gairebé semblen imatges inicials-, però he de reconèixer que em resulta enormement atractiu. Veiem-lo, anant a Vull llegir la resta de l’article.

FOTO © MK2 Juliette Binoche, a Còpia certificada, d’Abbas Kiarostami

Tràiler: “Còpia certificada”, d’Abbas Kiarostami

***

Afegeix un comentari