Prendre la paraula

jordimartifont

23 d'abril de 2013
3 comentaris

“Foc a la barraca” ja fa camí

Un cop més, La Torna de Gràcia va acollir Lo Diable Gros per cremar la tarda-nit. “Foc a la barraca” és el nom del nou incendi provocat que hi vam realitzar, el nou llibre del David Fernàndez que us recomano molt i molt, i no perque l’haguem fet nosaltres…

A la foto, el Roger Palà explicant el que passava a la internet, jo parlant, el David rascant-se la barba, la Montse Santolino bevent aigua perquè encara no havia parlat i l’Helena Ojeda esperant el seu torn (per cert, la segona edició haurà d’incloure el seu pròleg també). Cansadíssims però molt recontents, gràcies a totes i tots els qui ens hi van acompanyar, sobretot a l’Ana (ànims que hi som) i a qui va venir tan lluny com Vic (Josep, l’admiració és gran) o tan a  prop com allà mateix (Laura, Carla, Maria…). Demà comença la distribució del llibre per molts més llocs. El distribueix Virus Editorial i es ven per Internet a Productes de la Terra. Ja ho sabeu.

  1. Havíem de marxar tots socarrats i vam marxar-ne emocionats. Sí, va estar molt bé. I va valer la pena el viatge (no tan llarg). M’afegeixo a la petició que les paraules de l’Helena s’incloguin com a segon pròleg (les que va llegir i tant de bo les que li van sortir del cor). Ja li vaig dir a en David a cau d’orella mentre em firmava el llibre que sou els meus ídols. De ficció. I que tot d’una us feu realitat. Foc a la barraca!
  2. Ara cal fugir de la florida i unibarçataria Gracia i presentar-ho a la Torrassa. Un lloc on les CUP tenen un recolzament incendiari, jaja. Salut i records.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!